Två dagar har vi varit här och de har väl i princip sett exakt likadana ut. Igår var det lite molnigt så jag läste väldigt mycket, men idag har solen varit framme hela tiden så jag bytte ut bok mot podcast.

Visst är det fint? Hotellet renoverades förra året och nyöppnades i december så allt är fräscht. Det är också hög kvalité på alla restauranger vi testat hittills, frukost, lunch och middag. Det är faktiskt rätt mycket folk men hotellområdet är jättejättejättestort så det märks knappt och vi har hittat vart på stranden det är lugnare. Så det är inga problem. Enda negativa hittills är att vissa män i personalstyrkan är lite sådär snuskiga och kan vissla efter oss eller ge oss opassande komplimanger. USCH och fyfän.

Men kort och gott har vår andra dag här varit bra. Många av dagarna dessa två veckor kommer nog se ut som denna... Frukost - stranden - sola - bada - paus för ett barbesök- stranden - sola- bada- lunch - stranden - rummet - duscha - vila - middag - mysa. Så om ni undrar vad vi gör eller vart jag håller hus så har ni listan där :-) Haha. Vi har förresten inget wifi på stranden (no shit) eller i restaurangerna så vi har bara mobilen i våra händer när vi är på rummet. SKÖNT.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229