Det var igår när jag satt på båten som känslan "det är slut" vällde över mig. Den här härliga, lyckliga studentbubblan som vi har levt i är borta. Men studentdagen jag fick uppleva i fredags var så obeskrivligt bra och den kan jag leva på länge... Vilken klass, vilka vänner och vilken familj jag har. Helt magiskt.

Jag tänker inte förklara hur studenten ser ut här på Gotland, utan det får bilderna helt enkelt beskriva. Och från att vi satt på champagnefrukosten till sent på kvällen var det ren och skär lycka rakt igenom. Eller... Jag ljuger om jag inte erkänner att livet kändes en aning tungt emellanåt på grund av förra årets student, men de ledsna känslorna gick att hantera med hjälp av alla runt omkring mig. Alex hade velat att jag skulle ha kul och det var hela tiden det jag fick fokusera på.

Men som sagt; Nu då? Nu när det är över? På lördagen fortsatte firandet lite i form av Bella och Johannas studentmottagning men redan på söndagen och igår började jobbandet. Jag har så mycket känslor och så mycket jag vill och kan skriva, men försöker undvika att inlägget ska bli flummigt. Men jag har konstaterat iallafall att jag är supernöjd med hela min student och allt som har att göra med den. Mina tre gymnasieår som gått har varit både bu och bä men den personen som sprang ut från skolan nu, den personen jag blivit... henne gillar jag. Och sist men inte minst har jag konstaterat att jag är mer än redo för en jobbsommar och för allt som livet har att erbjuda från.och.med.nu

Slutet på början.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229