Numero uno: Läsa en riktigt bra bok. När jag var yngre så läste jag hela, hela tiden och skrev alltid egna bokrecensioner. Men desto äldre jag blivit, ju mer sällan sätter jag mig ner och tar mig tiden. Dumt. Eter varje semester däremot, när jag legat på stranden och läst ut bok efter bok, så lovar jag mig själv att ta tag i det igen. För jag är ju fullt medveten om att det är en sak jag blir otroligt lycklig av.

2: Baaaada! Jag är en riktig badtjej. Om det så är i poolen, badkaret eller framförallt i havet - jag kan ligga i hur länge som helst.

3: Sluta jobbet tidigt hehe. Må låta löjligt, men tänk er en sommardag, du vaknar och känner egentligen ingen lust, men du tvingas ändå att gå till arbetet, du genomlider dagen och passet är slut, ääääntligen kliver du ut från arbetet och får möta upp vännerna på stan eller bara cykla hem för att laga en god middag tillsammans med familjen/pojkvännen. Förstår ni vad jag menar? En lycklig känsla i hela kroppen som iallafall jag ofta känner.

4: Unfollow!!!! Kära ni... En självklar rubrik i den här listan. Alldeles för ofta fortsätter man att följa människor som man stör sig på eller som man inte känner ger en energi. Men någon dag i månaden rensar jag instagram från den typen av konton och försöker att följa de som jag bara, bara blir inspirerad av. Jag skiter fullständigt i de som ständigt målar upp en falsk bild på internet och det är en lättnad när de försvinner från flödet.

5: Lätt: BARN. Jag älskar, älskar de små liven. Ärligheten, de lyckliga ögonen och hur vackert de ser på livet och världen.

6: "Peppiga" vänner. Vänner som gör det där lilla extra, skickar iväg det där smset som kanske inte krävts: men som är så, så uppskattat. Blir extremt lycklig när jag känner att "den familjen jag valt in i mitt liv" - ser mig och hör mig.

7: Va beredd på ytlighet.... Men: Känna mig fin och fräsch. De dagarna jag känner mig jävligt snygg, är min personlighet snygg och mitt mående jävligt snyggt. Tror de flesta känner igen sig.

8: Naturen. Gå en promenad i skogen, sitta vid havet, se fina utsikter, få andas in frisk luft, allt.

9: När jag blir uppfattad rätt. Jag vet inte hur jag ska förklara... Men många gånger i mitt liv har jag känt mig missuppfattad, så när jag får uppfattningen som att någon sett mitt riktiga jag och kanske till och med berömmer/ger mig en komplimang för en egenskap jag så gärna vill besitta - då blir jag obeskrivligt glad.

10: Jag gråter av lycka varje gång en vän lyckats med något, när jag ser/läser/hör om en random människa få sin dröm uppfylld, youtube-klipp där kärlekspar äntligen får träffas efter en lång tid, eller klipp där någon fått tillbaka sin syn. Är faktiskt sjukt känslig när det gäller sånt här, men jag blir helt enkelt lycklig av andras lycka.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229