Heeej! En anledning till att jag absolut aldrig skulle vilja satsa på att få en stor blogg, med läsare som inte är vänner, familj eller vänners vänner, är att jag får panik om jag skrivit fel. Som nu: upptäckte att blogginlägget innan (det är ändrat nu) hade ett stavfel och nu vill jag bara ta bort. Så överdriven. Men tänk er in att vara bloggare/influencer och aldrig någonsin bli helt accepterad av alla? Aaaalltid någon som ska påpeka eller klaga. Hm.

Jomensåatteh - då var dagens fundering klar! Nu ska jag berätta om vad som hände igår, sista söndagen innan jag drar. Allt blir ju faktiskt "sista" nu. Jag beter mig så som jag betedde mig på nyårsafton innan klockan slog över "sista gången vi pratar på hela 2005!!!". Haha. Igår var det iallafall sista fotbollsmatchen. De vann med hela 6-1 så det var ju faktiskt en rolig match att se.

Efteråt blev det "söndags-middag" på Matsalen tillsammans med min familj och min extrafamilj (Dahlström's). Med flickvänner, pojkvänner, alla barn och vuxna blev vi totalt 14st. Dröm-gäng! Är säker på att vi kommer springa på varandra innan jag åker men vi kommer inte hinna sitta ner ordentligt på det här sättet, så det var skönt att få träffa alla klokt.

Kolla på dem :( Så fina och älskvärda.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229