I lördags åkte vi ut till Coogee (min favoritstrand) relativt tidigt och låg där fram tills eftermiddagen. Under dagen avvek jag och Moa en kort stund från stranden för att äta lunch och glass. Vid 15 hade jag svettats och kämpat för att ligga kvar den senaste timmen och var då beredd på att åka hem ensam - men tjejerna tyckte det var okej att åka hem samtidigt som mig. På kvällen gjorde vi lite tapas, satte oss på balkongen, avnjöt allt det goda innan vi mötte upp lite folk och gick ut på klubben.

Som alltid dagen-efter-utekvällar så var jag definitionen av en tröttizzzz. Jag hängde för det mesta i lägenheten och sov fram och tillbaka hela dagen. Trist men skönt. När det var dags för solnedgången gick vi däremot till ett fint ställe som vi har här i området. Satte oss och kollade ut över utsikten och bara pratade om livet. Lilla familjen.

Måndag och jag var redo för en ny vecka. Har glömt bort att nämna det här men mitt skolschema har ändrats helt sen jag gick upp en nivå. Numera börjar vi tidigt varje dag förutom fredagar (förut hade vi för det mesta sena dagar). På grund av den här förändringen så har jag också en håltimme på måndagar då jag brukar gå och käka lite lunch med olika kompisar.

På kvällen myste jag bara + gick och åt italiensk glass med A&A! (Störande att det hela tiden blir dag -> kväll -> dag -> kväll när jag i efterhand förklarar vad som hänt)

Tiiisdag! Efter skolan gick jag till populära Spice Alley som ligger bara några minuter bort. Första men absolut inte sista besöket där. Efter det hade jag planerat en dejt med en tjej i min klass, Pris från Schweiz, vid ett Lindt-café. Häftigt att få vara där med just henne som har så bra koll på just den chokladen. Vi köpte det vi ville ha och sen satte vi oss vid vattnet och bara pratade i ett par timmar. Till slut blev det alldeles för varmt att sitta där i solen, så vi kramades hejdå och jag traskade hemåt.

På kvällen (ha-ha) hade Alice köpt picknick som vi åt vid den utsikten som ni kan se här över. Vi alla har hittat vårt nya, gemensamma favoritställe. "Barangaroo Reserve". Gårkvällen kan va, enligt mig, den bästa sen jag kom hit.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229