Den här veckan, som ni fick läsa om i mitt förra inlägg, har utspelat sig exakt så som jag har velat. För att inte upprepa något tänkte jag att jag kunde köra en sån här härlig lista. Personligen älskar jag att läsa såna, så då får ni stå ut också... Hehe. Visst är inte veckan slut än men jag skriver om det som hänt hittills helt enkelt. Puss
----------------------------------

Bästa i veckan: En massa! Men framförallt att jag fått prata/hänga så mycket med Josefine. Eftersom jag har hoppat in på Julia Hultgren den här veckan och hon är min chef där, har det skett automatiskt. Men jag blir på sånt otroligt bra humör av henne! En person som ständigt ger en beröm, uppskattning och pepp och som alltid säger saker/skickar smsen som gör hela ens dag. Jag är så otrolig tacksam över att jag fått lära känna den här stjärnan.

Arkivbild från augusti.

Sämsta i veckan: Att mitt hus inte har velat sammarbeta. Jag har haft strömavbrott ett par gånger, värmen har strulat och internet likaså.

Veckans mest minnesvärda: Utan tvekan spelkvällen med jobbtjejerna i måndags! Vi åt god mat, drack gott vin, spelade roliga spel och skrattade såsåså mycket. Veckans kväll. (Annars väljer jag nog när jag skulle gå mellan min tvättstuga och min dörr i endast morgonrock... och vurpade stenhårt).

Veckans köp: Kollade historiken på min internetbank och konstaterade att svaret på den här frågan blir: mat och mat endast.

Vilka filmer/serier har du sett den här veckan?: Okej nu ska ni få höra lite fun fact, i måndags satt jag på jobbet och blev frustrerad över att jag hade missat ett avsnitt hit och ett avsnitt dit... Så jag bestämde mig för att skriva ner de programmen/serierna jag följer. Så här har ni dem på en liten lista. Haha.

Vad har du ätit mest av?: Ooufff.. Pass? Men kanske har jag ätit mest gröna äpplen då. Ett äpple om dagen är bra för magen.

Vad längtar du efter?: Till nästa lov!!! -dvs påsklovet V14.

Veckans citat/quote: "Tja, hej, Salam"-Carola

Nästa vecka ser jag fram emot: Onsdagen som är min och Emils dag, torsdagen då jag ska på föreställning och helgen.

Veckans låt: Guilt Trip-Julie Bergan eller Uber med AMWIN

Gillar

Kommentarer

Josefine
Josefine,
Men alltså wow wow wow!! *gråter* - HUR FIN är inte du??? Tack och detsamma, du är bäst!! Puss stjärnan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229