Heeej! Jag och Lisa har börjat med "dagens utmaning". Det kan vara allt ifrån; "ta tid att göra något du älskar" -> "skriv tre viktiga händelser som hänt under året". Igår var min utmaning att blogga om helgen som gått... Det vill säga en helt fantastisk utmaning. Jag har återigen försvunnit härifrån ett litet tag, men det är helt enkelt av den anledningen jag skrev i förra inlägget; att livet går lite på repeat. Men vet ni vad? Roliga tider väntar. Mösspåtagning nu på fredag, 20-årsfest på lördag, flytt om 10 dagar, bal om 12 dagar och studenten om 18 dagar. Sen börjar ju faktiskt livet? Wow. Men mer om det någon annan gång.

Helgen: Jag startade fredagen med att stanna kvar ett tag i skolan med min Cassandra. Fastän det är kort tid kvar av av vår skolgång finns det ännu några arbeten kvar att göra klart. På lördagen åkte jag och Emil ut till Hablingbo för 100% relax och även för att gratta pappa som fyllde år. Igår, söndag, avslutades helgen i vanlig ordning med jobb=en fotbollsmatch och denna gång i Norrtälje.

Min fina Cassie.

"Jag har gått vilse i dina ögon, men samtidigt hittat hem. Mitt livs mening är inte längre ett vad, utan blivit till ett vem"

Vår/sommar = hatten ska på!

Stjärnorna spelade oavgjort igår, men vårt lands stjärnor vann vm-guld så det får väl vara okej.

Stötte även på lillebrorsan med vänner på båten<3

...Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229