Hejhejhejhejhej! Jag lever! Och har det bra! Det är inte första gången en vecka springer förbi innan jag ens hinner skriva ett ord här. Veckan som gått nu (sen förra onsdagen) har ändå varit väldigt händelserik på sitt sätt. Massa roliga saker å ting har stått på schemat och vad jag gjort kan ni få hänga med på här nere. Försöker hålla texterna korta och bilderna många.

Torsdagen:
Jag och Cassandra hade en sån där klockren "datenight" med middag på Italienaren plus bio. Båda hade länge längtat efter att få se Mamma Mia 2 men det hade inte riktigt klaffat i planeringen med de övriga i tjejgänget. På torsdan' fick vi iallafall acceptans av de andra att gå och se själva. Enligt oss var filmen verkligen hur bra som helst och krävde en hel timmes diskussion i bilen efteråt. Viktigt att gå igenom alla detaljer i filmen och även lyssna på de bästa låtarna fem gånger till. Vi är helt enkelt en aning skadade sen vi gick medialinjen... hehe

Fredagen:
Under dagen kom Emil förbi butiken och jag tvingade honom att posera lite i jobbets kläder så jag kunde ta bild till vår instagram. Snyggt va? Min finaste älskling.

På kvällen blev det aw med två av mina kollegor. Jäkligt, jäkligt trevligt!! Vi hade egentligen planerat att spela sällskapsspel men snacket tog aldrig slut så det glömdes helt enkelt bort. Malin hade fixat en god pasta, jag hade ordnat fram en kladdkaka och Jennifer tog med bubbel. Sen satt vi där tills mörkret kom och utebelysningen sattes på. Malins balkong ligger verkligen i världens bästa läge, mitt i innerstan och precis bredvid henne bor dessutom min bästis Mathilda. Så runt 01 kom hon över till oss en liten stund och efter ett par kaffe baileys fick vi feeling och gick förbi Gute en sväng. En kväll som från början till slut (04.00) bara fyllde på med massvis med energi.

Lördagen:
Tidigt förra veckan bestämde jag med min faster att jag och Lisa skulle komma ut till Hbo på lördagen. Vi, jag och L som båda var lediga, åkte ut dit utan att ha några tankar om vad vi kunde hitta på- men det blev verkligen en så så mysig och lugn dag. Vi var ett familjegäng som hängde där hela dagen; fikade, åkte förbi Nisseviken för att bada, åt lunch, fikade igen och mot eftermiddagen åkte Lisa hem men jag stannade och åt middag också. Sista bilden är från min bilresa in som var helt galen ha-ha. Det åskade, blixtrade, forsade regn ooooch jag har inga fungerande vindrutetorkare just nu. Kort och gott ett riktigt äventyr - men som avslutades vackert med en regnbåge.

... Väl inne i Visby fick jag skjuts hem till Emma där hon, Lina och Mathilda satt och drack vin. Vi pratade om allt i flera timmar men flyttade oss sedan till Gutes dansgolv. Ännu en kväll med en spontan, härlig feeling. Jag kan leva länge på just den natten för waoow vad kul jag hade det.

(Ps: på söndagen sov jag tills jag jobbade- sov efter jobbet - hängde hemma hos tess och såg film)

Måndagen:
En heldag på Kneippbyn med mina småkusiner, plus faster, farmor och pappas kusin. Ett riktigt tjejteam! När jag var barn sprang jag runt på de "nöjesfältet" och hittade på en massa bus och i ungdomen jobbade de flesta av mina vänner där, så vart jag än gick fick jag nostalgiska känslor: "Juste! Här gjorde vi alltid såhär!". Det var fint att vara tillbaka där och fint att få vara det med mina kära.

-> På måndagen skulle jag egentligen vara ledig, men det hade blivit en liten miss i schemat så efter kneppis fick jag kliva in och stänga butiken. 2h jobb mellan 17-19. Klockan 20 (stress) skulle hela personalstyrkan äta middag nere på Donners. Jag fick snabbt som attan skynda mig hem, byta om och sen ta mig dit. Det var väldigt, väldigt mysigt att för en gång skull vara samlade allihopa.

Tisdagen:
Igår, dagen närmast idag och nutiden, var jag ledig. Passade på att sova ut länge innan jag mötte upp T & L för en lunch på Vinäger. Kan skriva om kvällen i nästkommande inlägg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229