Vi börjar här. I tisdagskväll var vi alltså på en bar som heter The Soda Factory. Just den kvällen (-och alla andra tisdagar) så är det Hot Dogs för 1dollar och Musikbingo. Först när vi klev in kände vi oss förvirrade eftersom lokalen var väldigt gömd. Till slut förstod vi och vi tog steget in i den mysigaste baren någonsin. Vi beställde in öl och sen njöt vi av varmkorvarna som vi hört så mycket om. Äh. Det är inte rättvist att kalla det varmkorv ens. Det är bland det godaste jag smakat. Efter första tuggan sa vi: "Hit går vi igen!". Själva "musikbingot" går till på det viset att Dj'n spelar en låt och sen gör man ett kryss om man har just den låten på sin bricka. Och vi hade nybörjartur så att säga<3 Först fick jag bingo under första omgången som var "Hit The 90's" och vann då 25dollar i baren. Andra omgången var "Hit The Noughty Teens" och prispotten var hela 200dollar i kontant (=1 317kronor). Av alla som var där den kvällen så vann vi två omgångar. ?Goals? Det var Moa som hade den vinnande brickan men vi hade kommit överens innan om att hitta på någonting tillsammans för pengarna.
(PS: På vägen hem senare under kvällen så svängde vi in på en Karaokebar och sjöng oss hesa. Kanske konstigaste och mest spontana timmen här)

Bye bye Forest Lodge! Ni minns studenthemmet vi bodde i början av vår vistelse här? Då vi sen tidigare fått matkuponger pga allt besvär så passade vi på att gå dit en sista gång i onsdags. Till vänster ser vi vår dessert buffé som vi beställde in. Betydligt mer än vad vi trodde - men ack så gott!

Ha-ha-ha. I torsdagskväll hade vi förfest i lägenhet. Vi hade bjudit massa kompisar från skolan så musiken blandades mellan svenskt-nederländskt-tyskt-danskt-franskt. Jäkligt stökigt men så jäkla lyckat.

Min älsklingsklass!!!! Även om det ännu är lång tid kvar så har man gått in med inställningen att "sista perioden börjar nu". Samt ska jag tillsammans med 2 andra i klassen flytta upp en nivå till så jag kommer splittras från mina favoriter. Som tur var ska min lärare ha min nya klass nästa period så henne får jag ha kvar. Det känns skönt. Men eftersom det då var lite avslutning i fredags så bjöd Nina (läraren) på tårta första lektionen och så såg vi en film ihop. Andra lektionen hade vi speaking test och sen var det tre stycken i klassen som hade sin absolut sista dag och skulle "graduate". Bland annat Marcella som jag kommit närmre och närmre nu de sista veckorna. Så det blev lite gråtfest där i slutet... Vill så gärna hälsa på henne i Mexico.

Sista dagen i sammanfattningen är alltså igår, lördag. Vi gick upp tidigt för att hyra samma bil igen (som fått namnet Nicke). Den här gången åkte vi söderut istället för norr och så tog vi några stopp vid lite olika helt fantastiska ställen.

Jag samlar med mig mycket här från Australien. Erfarenheter, upplevelser, minnen. Men det finaste jag tar med mig är vänskapen med dessa tre. Självklart alla andra vänner man hittat här. Men jag är så ofantligt tacksam över att jag och Moa hamnade bredvid varandra på flygplanet och att Alice och Alice bodde på samma studenthem som mig. Våra vägar fördes samman och hur klyschigt det än må låta: så var det nog meant to be.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229