Detta har varit min vy de senaste 2h. Jag kom hem helt svettig och slut efter jobbet, så jag öppnade alla fönster i stugan och kastade mig i soffan. Egentligen skulle jag vara ledig imorgon men behövde hoppa in någon timme så min plan (-som tidigare va att åka ut till hbo ikväll) ströks och istället hamnade jag här. Men det var nog bra för jag har hunnit med lite eftertanke och reflektion som jag inte givit mig själv på ett tag. Hösten börjar närma sig och fram tills den här stunden så har jag varit ovetandes vad jag vill eller ska göra. Men nu börjar saker och ting falla på plats.

Jag har alltid haft svårt för att dela med mig om framtiden till andra. En middag i vintras så ställde en vän frågan till alla runt bordet: "Vart ser ni er själva om fem år?". Jag vet på ett ungefär vad jag vill jobba med och vart jag önskar att jag hamnar till slut, men jag litar så lite på mig själv och på livet att jag inte vågar eller vill dela med mig av mina drömmar. Det är endast min familj som får höra hur jag velar fram och tillbaka och försöker hitta en balans mellan alla mina tankar. Någonting inom mig är rädd för att någon annan än jag ska få se mig misslyckas. Därför svarade jag bara "Pass" på den frågan och lyssnade aktivt vidare på vad alla andra svarade.

Men det kommer att lösa sig oavsett vart jag hamnar i framtiden, vad jag gör i höst eller om ett år. Men som sagt har jag iallafall en liten idé nu. Tack vare 2h i soffan - vid ett öppet fönster.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229