Perfekt avslappnat

Hallå på er! Helgen blev precis sådär mysig och avslappnad som jag önskade mig. Med fokus på allt annat än plugg = SKÖNT. I fredags kom jag fram till kusinerna vid 17 ungefär. Vi gjorde inte så värst mycket egentligen utan det var bara allmänt fredagsmys. Åt god mat, pratade om allt, cyklade en sväng till affären för att handla godis, drack vin. Vi gick och la oss vid 23 och då somnade jag till kvällens avsnitt av Idol.

Lördag och lillkillen hade fotbollsturnering! Jag sov ut en stund och traskade dit till den andra matchen. Regnet öste ner och det var väldigt kallt, men det var det värt! Till sista matchen kom dessutom mamma, pappa och lillebror. Och när allt var klart där tog vi oss hem en stund för att värma oss, fika lite och sen åkte jag och familjen iväg igen...

...Till Hovet för att se på hockey! Djurgården mot Oskarshamn. Jag tycker inte att det är superkul att se på hockey längre, men det är en annan känsla när man ser på sån här matcher och framförallt på plats. Lillebror och pappa är ju stora fans också så det är härligt att se dem så nöjda.

När matchen var slut åkte vi till kusinerna igen och där väntade det en pizzamiddag. MÖMZ! När alla var mätta och belåtna slog vi oss ner med godisskålarna vid tv:n och kollade på 'Så mycket bättre'.

Söndag och klockan hade vridits tillbaka en timme. Vilket betydde att vi alla vaknade rätt tidigt. Det blev morgonmys, några koppar kaffe och god frukost.

Sedan åkte vi till en fotbollsplan då det var Alfreds tur att spela fotbollsmatch. Vädret var lite bättre än på lördagen och det blev dessutom en vinst - så allt var frid och fröjd! Efteråt åkte vi nästan direkt till Täby Centrum och åt på barnens favorit "TGI Friday's". Sen åkte grabbarna hem medan vi tjejer gick ett varv i klädbutikerna. Jag försöker att hålla i mina pengar nu och lyckades faktiskt gå ut från centrumet utan att köpa någonting!!! Imponerad av mig själv hehe.

16.30 sa vi hejdå och då skjutsade mamma och pappa mig in till TC. De skulle vidare till båten och jag till tåget. Emil hade varit på bortamatch så när jag kom hem till lägenheten var jag helt ensam. Hjärtat mitt hade handlat godis så efter att jag packat upp, tagit på mig myskläder och ätit en enkel pasta så slog jag mig ner i soffan, åt godis och såg på serier. Drömmen.

Som skrivet har det varit en väldigt mysig helg. Det finns ingenting som hade kunnat gjort den bättre, utan allt var bara perfekt lugnt och skönt. Nu är jag tillbaka i Gävle och imorgon är det 1 ynka vecka till tentan. Det löser sig. Det fixar jag. PUSS å kram så hörs vi sen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229