Otillräcklig?

En bild från en av många kvällar i skolan denna vecka. Jag har haft ett väldigt bra flow de senaste dagarna och har verkligen försökt att ta vara på det. Även om det känns som att jag är helt okej i fas så har ångesten över att jag aldrig kan känna mig helt klar smugit sig på. Jag har åkt hem från skolan runt 21 på kvällarna, men jag hade utan tvekan kunnat sitta där i flera timmar till. Alltid finns det något mer att läsa, skriva, förstå och jag börjar mer och mer känna mig otillräcklig. Hade ju först tänkt att ha en helt pluggfri helg nu med familjen... Men böckerna slank ned i resväskan. Jag har suttit och läst sen tåget lämnade perrongen så nu mår jag sådär illa för att jag inte kikat ut genom fönstret någonting. Jobbigt. Har dessutom prioriterat bort träningen de senaste dagarna vilket är det dummaste jag kan göra för jag blir bara trött.

På måndag är det 12 dagar kvar till tentan och jag måste, måste "maxa" alla dagar. Jag vet inte. I skrivandes stund är jag inte en glad och pigg själ, helt enkelt. Men förhoppningsvis känns det bättre när jag sitter på tåget nästa gång (=söndag). Tror jag kommer lysa med min frånvaro här under helgen och istället försöka hitta energin. Den fanns ju trots allt där bara för några dagar sedan.... Äh. Puss på er och ha en fin helg.

Gillar

Kommentarer

mathildasjondin
mathildasjondin,
Du ÄR tillräcklig och tentan kommer gå galant. Ta en välförtjänt helg nu. Love you.nouw.com/mathildasjondin
Terese
Terese ,
Älskling, du kommer aldrig att vara otillräcklig. Jag vet att du alltid gör ditt bästa och kommer lösa tenta med en klackspark. Jag tror på dig, Emil tror på dig, vi tror på dig och jag hoppas att du inners inne alltid (!!) tror på dig själv. Love you
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229