Jag tycker att jag ofta framhäver den "inte så fina" sidan av livet här. Att jag många gånger är ärlig om att jag inte mår så bra och att livet känns vilset och fel. Visst är det inte alltid jag berättar hemligheten bakom det fula, men det är ofta väldigt privat för mig. Och även om de flesta som följer min vardag här är såna som får reda på den där hemligheten ändå - så känns det ändå bättre att inte ta det där alla i hela världen kan se. I vilket fall tycker jag att det inte är mer än rättvist att jag också får skriva här när livet känns lite bättre. Om det fina livet. Om när det tuffaste dilemmat är håret blir blött i vattnet precis när det torkat.

Jag vill citera mitt sms som jag skrev till Mathilda idag. Hon frågade hur jag hade det och varken hon eller jag har någon aning om hur man skriver korta sms...

"Jag gick upp tidigt imorse, innan någon annan på hotellet hade vaknat, satte på mig morgonrocken, gick trappan ner till stranden och simmade en lång sträcka i havet. Gick tillbaka "hem" och somnade om i Emils famn. Frukost-buffé när alla vaknat. Hem och byta om till bikini. Doppa sig i poolen. Sola och läsa en bok. Bada länge i havet. Sola och lyssna på en podcast. Äta melon och baguetter med nutella till lunch. Bada igen. Somna på mage i solen. Promenera till affären; handla sommarcider, glass och iskaffe. Ta en tupplur i soffan på verandan”.

Nu har jag duschat och gett mig själv lite egentid medan de andra spelat tennis (jag kan inte). Snart blir det middag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229