...Ja. När jag kommit hem från dagen med Mathilda så packade jag snabbt ihop en väska och rörde mig mot stugan där faster och lillebror befann sig. Vi åt hamburgare, pratade och skrattade och sen bytte vi om till badkläder och traskade ner till stranden som ligger fem minuter bort. Där tog vi ett (läs: kallt!!-!) kvällsdopp och sen rörde vi oss upp mot stugan igen. Det är farmor och farfars stuga som faster ska bo i nu när hon är nere på Gotland för semester. Jag var väldigt mycket där när jag var liten, men har varit sämre på att spendera tid där nu på äldre dar. Men ack så mysigt det är när jag väl får till det. Efter doppet spelade vi monopol tills klockan blev midnatt och sen sa vi godnatt.
...

... Idag vaknade vi upp utan ljudet av något alarm som vi gemensamt bestämt att strunta i att sätta. Vi åt frukost och satte sen igång med ytterligare en monopol-match. Jag var revanschsugen haha. Vi satt utomhus och spelade och solen sken starkt så när vi kände oss nöjda med spelandet gick vi än en gång ner för ett bad. Idag var det faktiskt betydligt varmare än igår och jag kunde njuta lite mer. Men på tal om njutning: Jag har varit på massage idag!! Efter att jag och Gustav packat ihop våra grejer och åkt hem så åkte jag till Hemse för en 40-minuters massage. Jag har känt mig väldigt, väldigt stel i ryggen ett tag och heeeeerrre min gud vad det märktes att jag behövde lite hjälp för att få bort stelheten. Hon tryckte bort knut efter knut och jag låg verkligen med gåshud under alla 40 minuter för det gjorde så extremt ont. Men det var bara BRA.

MMm. Nu har jag kommit ifatt här på bloggisen också hehe. Så nu ska jag nog lägga mig i soffan (första gången sen jag landade på ön) och sätta på någon bra film. Imorgon ska jag äntligen få träffa Tess och sen på kvällen kommer Cass och Johanna hit. Hej hopp.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229