Jag har pysslat om lite i mitt hem och tänkte att det kunde vara att dokumentera här. Ni som känner mig väl vet vilken beslutsångest jag haft under tiden jag bestämt vilket posters jag skulle ha. Jag beställer alltid ifrån Desenio, eftersom det är en praktisk sida och de har fina posters (-samt finns det alltid rabattkoder...hehe). Men jag har haft så svårt att välja vilka posters jag vill ha osv så mina vänner har flera kvällar fått hört mitt tjat ha-ha. Menmen! Här under kan ni se resultatet ↓↓↓

Tadaaaa! Jag trooor att jag är nöjd. Ska leva med det här ett tag sen får vi se. Och faktiskt är det ju inte heeeela världen ifall jag inte trivs med det, att beställa hem nya är både billigt och går snabbt. På pedistalen ska det inte ligga böcker utan vara en växt men den har vissnat hehe. Måste inhandla en ny.

Egentligen lovade jag mig själv att inte ha någon text på väggen eftersom det är så sjukt originellt haha, men just det här citatet ger mig så mycket pepp.

Och såhär ser det ut på min andra vägg som jag haft ett tag och som ni faktiskt har sett förut! 2 köpta posters och 1 tavla med lite personliga bilder.

Helheten sedd ifrån min övervåning/mitt loft.

Risig och gammal bild där man kan se hur det såg ut innan. Mmmm och här ser ni vad fin min växt var förut...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229