Det blev ett besök på stan idag igen! Ett väldigt snabbt... Jag och Emil är helt katastrofala (psst, egentligen bara Emil) på att komma iväg i tid så vi hade egentligen tänkt kolla HM Home och äta lunch men hann bara med det första.

Vi fick med oss lite smått och gott hem iallafall! Bland annat den här beiga lyktan som jag tyckte var så fin. Ska hitta något annat att ha där i ramen till höger... Ni vet hur jag jobbade för ett djur/djungel-tema i vardagsrummet? Jag har ångrat mig såklart. Så ska nog beställa nya posters snarast. Högtalaren fick vi förresten i inflyttningspresent av Emils mamma och pappa. Den och en mixer. Så snällt att jag vet inte vad! Båda används flitigt.

(OBS: Jag står inte för den här tapeten haha)
Vi har haft problem med att hitta en perfekt duk till köksbordet. Eftersom bordet är runt så passar inte alla mått och de vi hittat har varit vita = ingen idé för då hade vi behövt tvätta duken varje vecka. Så idag köpte vi en duk med ett mått som vi egentligen inte vet passar. Men vi vek duken på mitten och det blev faktiskt relativt bra! Nu ska den bara strykas och ja, plastblommorna på bordet ska helst bytas ut till en riktig bukett. Förutom duken och lyktan fick vi med oss en kruka, servetter, en ram och en skärbräda.

Gillar

Kommentarer

matildardn
,
Åhh så fina grejer ni hittade! Ääälskar H&M Home!nouw.com/matildardn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229