Nu ska jag försöka få in en bra uppdatering här. Med inlägg varje dag och framförallt med bilder som visar vad vi gör och hittar på. Jag har nämnt det någon gång förut på bloggen att desto sämre koll jag har på uppdateringen här, desto mindre fotograferar jag. Så ekvationen blir: Har inte uppdaterat (bra) på en vecka = knappt några bilder att dela med mig av. Men som jag tidigare poängterat har veckan som gått bara varit oklar, hit och dit fram och tillbaka. Men nu har jag landat lite i rent socialt, i ett boende och i livet här i Sydney.

Mmmhm det här är vår utsikt från vår balkong <3 Tänk sommarkvällarna? För att förklara så har vi alltså flyttat från ett ruttet studenthem till en superfräsch lägenhet. Det är längre från skolan, men närmare stan. När det är kväll ser den här utsikten heeeeelt overklig ut.

Till vänster är det vår byggnads gemensamma pool och till höger ser man vår balkong fast från marken.

Till vänster är det lilla jag (nähe) och till höger är det ett foto på vad jag gjort idag. Doing my thing. Pluggar, skriver listor och funderar. I ett inlägg nyligen nämnde jag att man i skolan antingen har tidig dag eller sen dag och idag har jag sen dag. Så snart ska jag äta lunch och sen bege mig mot skolan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229