Njuter extra mycket

<3 Tack å bock livet vilken underbar dag jag har haft idag <3 Efter att jag och Emil tvättat och städat hela förmiddagen så körde vi till Högbo Bruk. Jag vet inte om ni minns men jag har varit där ett par gånger nu. Det är ett område lite utanför Sandviken(/Gävle) med gårdsbutiker, restaurang, hotell, massa aktiviteter men framförallt en fantastisk miljö. En favoritsyssla jag har är att vandra runt där länge och nu har jag dessutom funnit ytterligare en ljuvlig grej med Högbo: De har en GALEN lunchbuffé!!!

Jag ska inte ljuga... När dessa bilder togs var inte humöret på topp hehe. Vi hade bestämt att åka i tid, men 12.00 när bilen egentligen borde ha lämnat parkeringen så stod mannen i hushållet ännu i duschen........

...Men inte många minuter senare var det glömt :) Vi hann fram i god tid ändå.

För 175kr fick man njuta av den kalla buffén, med massa godsaker och soppa. För 275kr fick man plocka så mycket man ville av den kalla och varma buffén (det ni ser över). Även ta för sig av dessert och kaffe/te när magen var full. Vi valde det andra alternativet, dvs allt och lite till. Och jag vet inte... Vissa må tycka att 275kr är dyrt, men ACK så värt det var.

Det bästa? Att i princip allt är odlat där på plats. Allting blir extra gott då och man njuter extra mycket.

Sen gick vi till ett av alla hus som finns på området: 'Björk & Berries' (som också kommer från Högbo). Vi doftade på allt och funderade på vem av alla nära och kära vi skulle köpa julklapp till... Men det blev en present till oss själva istället. Ett doftljus med doften 'Dark Rain'.

Vi gick sedan till vattnet och förbi det snötäckta spåret där många var på väg ut i naturen med springskor eller skidor på fötterna. Vill också.

Jag älskar dig.

Och sen hoppade vi in i bilen och åkte hemåt. Sen vi landat hem har vi hunnit spela en omgång spel och nu ska vi nog sätta igång med maten. Resten av kvällen blir det bara mys och serie! Imorgon åker E tillbaka Gotland och då är det me, myself and I igen. Eller snarare me, myself and skolböckerna (och min teammate Martina<3). Jag tror den där ensamheten som jag känner så fort han inte är nära blir annorlunda den här helgen jämfört med förra helgen. Denna gång har jag någonting viktigt jag måste fokusera på och saknaden kommer ersättas med koncentration på plugg. Det blir bra, såklart!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229