Ni vet sån där dagar då allting går fel och exakt ingenting går rätt? Man tappar bort saker, tar sönder saker, maten är äcklig, kläderna är fula, provet känns inte bra, man ständigt missuppfattats och känner sig helt fel. En sån dag har det varit idag. Egentligen är det väl en stor kompott av töntiga i-landsproblem, men som blir jättetuffa när allting kommer på en och samma gång.

Det största och jobbigaste idag var att min dator plötsligt kraschade. Från ingenstans stod jag utan mina 20 000 bilder och utan alla mina skolarbeten. Tomhet. Vilket betyder att jag nu får kriga dubbelt så mycket mer när det kommer till skolan. Jag stängde även in mig i ett klassrum med Bella och skrek rakt ut när jag fick höra vad jag förmodligen kommer att få betala.

...Ha-ha. Jag skrattar högt när jag inser vilken skillnad det blir på detta inlägg och om man jämför med mitt förra. Tur att livet inte alltid är såhär klurigt och att det bara kan bli bättre. Förhoppningsvis hinner denna otursdag vända innan jag går och lägger mig ikväll.

Oändligt med kärlekskramar från mig, till dig

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229