Jag är tillbaka. Med borttaget lösenord, ny design och ny energi. Nästan en hel månad höll jag mig ifrån att skriva här och lät mig själv andas en stund. Absolut har det kliat i fingrarna och jag har bara velat uppdatera, men ville samtidigt känna mig starkare mentalt innan jag sa hej igen. Och nu undrar ni kanske: Har jag fått jobb? Har saker och ting löst sig? ... NOPE. Haha. När det gäller vardagen har väl inte någonting förändrats sen jag skrev förra inlägget, men min attityd har blivit betydligt bättre. Jag har försökt få mig själv att fatta (med god hjälp av mina kompisar) att jag borde njuta av "ledigheten" nu eftersom jag kommer att sakna det när jag väl hittat ett jobb. Det ligger ju i vår natur att vi människor vill ha det vi inte får. När jag jobbar vill jag vara ledig, när jag är ledig vill jag jobba. När jag är i Gävle vill jag bo i Gävle, när jag är på besök på Gotland vill jag bo på Gotland. Ja. Jag får helt enkelt göra det bästa av situationen och jag vet ju att jobb, kontaktnät och roligheter kommer snart. Positiva tankar!! - Från denna dag och framåt.

Det är här jag hänger. På våning 2 i huset på Furumovägen 14 har jag spenderat många timmar sen vi hördes sist.

Solen har gjort entré i livet igen. Finally.

Det är så fint ljus i lägenheten också. Jag blir gladare av det och har mer lust till att göra långa listor jag kan bocka av, än att ligga i soffan och se serieavsnitt efter serieavsnitt som jag gjorde förut.

Och här sitter jag för det mesta när Emil lämnat för jobb eller träning. Skriver listor som sagt. Vad vi ska äta under veckan, vad jag vill göra, hur min ekonomi utan jobb ska gå ihop, vad jag vill träna, vad vi behöver till lägenheten, dagar jag önskar vara ledig i sommar - och så vidare. Sen läser jag och skriver jag. Mest hela tiden faktiskt.

Vi har köpt en ny tavla!... Eller tavlor rättare sagt. Men den här är nog både min och Emils favvo.

Jag har börjat älska att laga mat och vara kreativ med kryddor och ingredienser.

Hejat på Emil har jag också gjort såklart <3

Har inte upptäckt staden tillräckligt än för att göra en rättvis bedömning, men jag gillar det jag sett hittills.

Vi va och såg på bio en kväll. "Instant Family" hette filmen och jag både grät och skrattade mig igenom hela. Faktiskt väldigt, väldigt bra! Se den!

Unnat mig har jag också gjort :) :) :) Nä men av all trötthet, ledsamhet och oro så mådde min hy inte så bra. Började testa dessa som så många tipsat/r om och är faktiskt jättenöjd!

Storebror<3 Var vid honom i Norrtälje hela förra helgen och det var verkligen mysigt. Jag hann ju aldrig göra klart den där påbörjade listan här på bloggen (jag vet att ni vet att det aldrig skulle gå). Men det var en rubrik som löd: "Skriv om någon som inspirerar dig" där jag hade tänkt skriva om storebror Kalle. Förstås. Min stora inspirationskälla.

På fredagskvällen var vi bara i Norrtälje på spelkväll hos några av Kalles kompisar och på lördagen åkte vi till Täby till familjen Blomqvist.

Där vi spelade fotboll, åt tacos och såg sen Sverige på tv'n.
__

JÄPP. En kort sammanfattning med lite bilder från vad jag gjort sen den nionde mars. Nu är jag tillbaka iallafall, lite starkare och lite gladare. Välkomna hit.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229