Heeeey! Det är måndagkväll här och jag känner mig rätt avslappnad och tillfredsställd med livet. Igår, söndag, satt jag för det mesta och klippte en trailer hela dagen. Eftersom det är Halloween på onsdag har varje klass i skolan fått uppgiften att spela in en läskigt trailer där alla i klassen är involverade. Eftersom jag tycker det är genuint kul att klippa å klistra så tog jag på mig editing-jobbet tillsammans med en annan tjej i klassen, Luana. Så vi möttes upp på ett café igår (bilden nere till vänster) och satt och redigerade, pratade och umgicks i ett par timmar. På kvällen igår kom fina, gulliga Maya på besök hos oss. Så vi badade, åt god middag och sen satte vi på en film.

Idag visade jag upp trailern för klassen och det kändes som att klasskamraterna var nöjda. Jag är ju lite av en perfektionist när det gäller just sånt, så hade jag fått/kunnat hade jag kunnat sitta med den i flera timmar till. Men den lämnades in och nu får vi se om vi vinner. Vinsten är en utflykt tillsammans med klassen så jag hoooopppass verkligen att vi kammar hem det, men vågar inte förvänta mig något. Förutom trailer-fokus så var jag på en lunch tillsammans med Maya, Moa och Elisa idag. Jaja, nu ska jag iväg och storhandla! Monday funday?

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
,
Världens finaste du!! Följ gärna min blogg om du känner för det, hade gjort mig superglad!! Kram på deeej🧡nouw.com/sarafogelström
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229