Måndag: Puh idag har det varit en stressig dag, trots att jag varit ledig flera timmar... För redan vid 11 berättade barnet jag tar hand om att han behövde iväg till tandläkaren och inte kunde komma tillbaka till skolan efter. Så jag gick hem och jobbade lite hemifrån innan jag tog tag i mitt lilla hus. Tvättade, städade och fixade som jag legat/ligger efter med. Mitt i allt var Cassandra förbi på en kopp kaffe också. Saknat henne! Nu ska jag iväg på spelkväll. 

Tisdag: Jobbar på skolan 8-15 och på Julia Hultgren isch15-18. Därefter blir det bara mys med Emil eftersom att han åker iväg tidigt på onsdagen. 

Onsdag: Jobbar på skolan 8-15 och på Julia Hultgren isch15-18. Seeen hoppas jag att Emmahj flyttar in till mig! Andra kanske hade älskat att få vara ensam några dagar/kvällar när sin respektive är borta, men jag flyttar in nytt folk istället. 

Torsdag: Jobbar på skolan 8-15 och på Julia Hultgren isch15-18. Vad som händer efter att jag har slutat vet jag inte riktigt än! Kanske en myskväll med tjejerna här hemma. Förhoppningsvis är ju Emma här då. 

Fredag: Jobbar på skolan 8-15 och på Julia Hultgren isch15-18. Likadant här som på torsdagen; kvällen är inte spikad och sa till Cassandra idag att jag gärna vill vara lite spontan i helgen. Orkar inte planera något, utan vill ta allt som det kommer. 

Lördag: Jobbar på radion från och med klockan 15. Inför kvällen har vi redan börjat prata lite om att ha en härlig tjejkväll, innan vi går ut och dansar några timmar. Men som sagt hoppas jag att jag känner efter lite vad jag vill just på lördag och utgår från hur jag mår, känner. 

Söndag: Mmmm ska njuta av att vara ledig 1 dag. Möjligtvis ligger man ju bakis här hemma i soffan... Återstår att se! På eftermiddagen kommer iallafall Emil hem igen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229