Det var ju ingen fara att hitta en liten lucka på den här dagen. Hej igen! Nu är jag 20. För mig känns det helt, heeeelt galet men jag förstår såklart att alla andra tänker "Jahopp". Därför försöker jag lugna mig själv.

Jag sitter iallafall hemma nu efter en helt okej dag på jobbet, en sväng på stan med Emil och Albin samt en fika och presentöppning hemma hos bonusfamiljen. Jag har (äntligen) tagit ett beslut angående vad jag vill göra ikväll och det är: förrätts-safari!! Längtar efter att få äta god mat, dricka gott, ha min kamera runt axeln och bara få vara i det underbara sällskapet.

Jag tror att anledningen till varför jag har så svårt att ta beslut samt planera är för att jag inte vill kräva något av någon. Jag vill inte att ?någon annan? ska ta av sin tid? för att lägga på mig? ..för att jag ska få ha det bra? Och om man lite snabbt ska gräva djupare i det där handlar det nog om att jag tror så lite om mig själv och att jag absolut inte förtjänar något. 20 år på jorden bör firas, men är jag värd det? Försöker smälta citatet här uppe som jag fick av Mathilda imorse. Att de runt omkring mig, min värld, ska ha det bra är ju trots allt det enda jag bryr mig om. Då är jag nöjd. Linnea kommer på plats nummer två.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229