Hej gänget! On the road again så att säga. Alltså jag kör sååå mycket bil nu när jag inte har ett eget boende. Sover antingen hos Emil/Emils familj i Visby -> eller hemma i Hbo. Fram och tillbaka, 45minuter enkelväg. Men vet ni vad? Att köra bil är typ min terapi. Lyssnade på en podcast på vägen ut nu där det var en influencer som förklarade att hennes terapi var att träna. Det är såklart någonting jag också blir glad utav (vem blir inte?), men när jag kör bil så ringer jag oftast upp en vän och pratar, eller så skriksjunger jag till antingen sorglig eller glad musik alternativt lyssnar och blir inspirerad av podcast's. Gillaré.

Att jag stannar och tar car selfies kan väl hända ibland haha. Men det var sånt fint solljus just här och mina ögon framhävdes av min nya vinterjacka som är från Julia Hultgren. Köpte den för ynka 200kr när jag hängde där i lördags för. Sicket kap! Har faktiskt shoppat rätt mycket hit och dit de senaste dagarna. 3 nya jackor, 2 skor, 2 klänningar, 1 tröja och lite bikinis. MEN jag är faktiskt en j*vel på att hitta fynd på rean så det svider inte så mycket i plånkan.

Heeemmmma! Ett par kompisar har undrat: "Hur klarar du av att bo hemma?". Och jovars, den frågan har jag ställt mig själv också. Men vårt hem är så pass stort så man springer inte på varandra på samma sätt som man hade gjort i en mindre villa. Sen vet jag ju också att det är tillfälligt så det är inte så jobbigt.

Blev välkomnad av den här vaktkatten. Fin bild va? Ska gå och ge honom lite mat nu och sen ska jag faktiskt tona håret tänkte jag. Brukar alltid köpa färgpaket som det står 'Mellanbrun eller 'Mörkbrun på, men nu har jag faktiskt köpt 'Ljusbrun så vi får se om det är någon skillnad.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229