Brukar man inte säga att när något hänt tre gånger så är det en tradition? Isåfall har det nog blivit det för mig nu att gå på promenad på kvällarna medan jag pratar med en vän i telefon. Men det är verkligen mysigt. Jag njuter av att känna solen skina emellan träden, pausa ibland och sätta mig på någon sten fylld av mossa, hälsa på tanterna som går förbi med en hund i koppel. Och igår var det eeextra lyxigt också för Emil var träningsledig så när jag klev in genom ytterdörren var maten framdukad på bordet. MMM så trevligt!

Idag har vi varit iväg på ärende och sen när vi fick någon timme till godo innan Emil skulle iväg på jobb så bestämde vi att vi ville spela sällskapsspel. Men vi hann inte spela så länge innan min telefon ringde och när jag svarade visade det sig att det var ett jobb. Och jag har inte bara fått ett bra samtal idag angående arbete, utan hela två. Jag känner däremot att när det gäller just det här så vill jag faktiskt hålla mycket för mig själv... Delvis för att jag inte vill "jinxa", alltså skriva något och sen går det åt skogen. Men också för att jag är rädd att de ska hitta hit. I dagens samhälle så letar ju rekryterare väldigt mycket på internet för att veta mer om personen de möjligtvis ska anställa. SÅ. Jag håller allt jobbrelaterat för mig själv och hoppas att ni håller tummarna för mig ändå <3

Mer då? Johanna ställde frågan till mig via sms nyss vart jag ska fira min födelsedag... Det är ju faktiskt mindre än en månad kvar. Så nu, så fort jag stängt ner datorn, är det faktiskt mer än dags att skriva ner datum och planera. Ni vet den där punkten jag skrev att jag behövde bocka av i typ...måndags. Tidigare har jag aldrig planerat min födelsedag utan jag har antingen haft GULD-vänner som fixat och överraskat, eller så har jag bara tagit det som det kommer. Men nu måste jag iallafall ta ett beslut: fastlandet eller öjjjjn? Vi får se.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229