Vilken fantastiskt bra helg. Det har ekat tomt här på bloggen sen i fredags, vilket egentligen bara betyder något bra. Jag har inte haft tid = jag har varit upptagen = jag har haft kul.

I fredags följde jag mina planer. Efter jobbet svängde jag förbi mommo & moffa för en middag och när jag kom hem slocknade jag direkt. Jag somnade runt 20 och vaknade klockan 06 på lördagen. Den morgonen tog jag det mest lugnt för att runt 10 röra mig mot jobbet! Efter jobbet shoppade jag lite och hamnade till sist på Ladies. För er som inte redan vet så mår jag som bäst under årstiden som är här nu, hösten. När innebandy, hockey, basket är igång och när fotbollsmatcherna fortfarande spelas. Solen lyser och den riktiga kylan är inte riktigt här än. Livet är magi.
...Efter matchen blev det en middag på Oleary's med gänget och efter var det dags att möta upp andra gänget hos Johanna. Det blev en 10/10 kväll i lördags då Gutekällaren hade sista kvällen för säsongen och det var all in som inställning.

Igår, söndag, hämtade jag pizza precis när jag vaknat -> vandrade hem till Clara -> för att käka och sen tillsammans ta en nap. Äkta kvalitetstid. Senare under dagen spelade killarna fotboll och jag filmade. Helgen avslutades med Terese & surfers-mat. <Wow!!3

Men nu är det måndag och dags för skola igen. Dock är feelingen inför den här skolveckan bara bra. Hörs senare!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229