Haaaj! Nu är jobbhelgen, eller rättare sagt jobbveckan förbi. Jag har ju jobbat på de två olika jobben nu mån-sön men det har faktiskt varit väldigt, väldigt kul so I ain't complaining. Önskar nästan att alla veckor såg ut såhär. Haha. Iallafall, de timmarna som jag inte har jobbat just den här helgen har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med Emil och igår såg jag på hans match med min kollega och kompis Sanna!

Idag har jag varit/är ledig. Jag var nästan mer exalterad över det faktumet igår, än vad jag var imorse när jag vaknade upp. Av någon anledning kände jag bara ångest för jag visste inte vad jag ville passa på att göra. Gå på stan? Åka till stranden? Ha picknick någonstans? Till slut kunde jag iallafall bestämma mig (med hjälp av Emil) och vi åkte helt enkelt på lite ärenden och sen till ett café vi fått tips om.

Böna café! Först hittade vi inte dit och hungrig och allmänt ledsen som jag var så ville jag egentligen bara vända hem. Men till slut fann vi adressen och den va längre bort än vad vi trodde (kartan sa 8minuter men vi körde kanske 20minuter, därav förvirringen). Så vi beställde varsin caesarsallad och satte oss utomhus.

Vi hade även spanat in de otroliga bakverken som fanns och jag var egentligen sugen men har bestämt mig för att sluta unna mig på vardagarna. Så Emil fick njuta av en morotskaka själv.

Hur som helst så var det ett supermysig plats, nära till vattnet och cafét hade helt ok mat. Kommer nog inte åka tillbaka dit för lunchen, men för att sätta mig på bryggan och äta lite gosaker någon söndag - absolut!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229