Långsam helg

Lättad över att denna weekend snart kommit till sitt end. Det är tråkigt att vara ensam och tiden går så sakta. Är delad för samtidigt som jag suktar efter sällskap, så har jag inte haft orken till att tacka ja till vänner som velat umgåtts. Har istället i den mest långsamma takten ever studerat; skrivit en sida, suddat bort allt, skrivit om igen, läst en sida hit och läst en sida dit. Dragit mig själv i håret av ren frustration och framförallt ointresse för ämnet. Pausat tretusen gånger med att plocka upp ett litet julpynt i taget. Sköljt ansiktet med iskallt vatten och repeterat i hjärnan: "det är aldrig försent att vända på dagen!" - men sedan fastnat i soffan en halvtimme senare, igen. Äh!!! Tacksam iallafall över att Mathilda sov här en natt. Älsklingen. I fredagskväll så såg vi på idol och varvade godisätandet med en massa pratande. Igår, lördag, så åt vi frukost i en evighet och åkte sen bort till parken en stund. Promenerade i kylan och sen skjutsade jag bort henne till tågstationen. Nästa gång vi ses är vi hemma på Gotland och jag längtar, längtar, längtar.

Jaja. Nu sätter jag en deadline på att jag om en timme får nöja mig med det som står i där sabla dokumentet. Sen kanske det blir en sväng till Rusta och Maxi för att inhandla lite mer julpynt. Man kan aldrig ha för mycket. BÄSTA med den här helgen halvtrista helgen är att det ÄNTLIGEN är 1a december. Äntligen är dagen kommen då den här tönten tycker det är accepterat att pynta, se på julfilmer och lyssna på julmusik.

Lyxfrulle med Mathiz!

Visst har parken varit vacker på våren, sommaren & hösten men jag är helt blown away över hur mysigt det är att traska här nu.

Såhär har jag myst runt i lägenheten hela helgen. Stickad tröja, stickade byxor och med varma tofflor som värmt fötterna.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229