WOW vad grått det blev helt plötsligt. Men jag har tvärtom-humör om man jämför med vädret, jag mår bra och är inte grå inombords. Sol och värme i all ära, men den här tjejen (jag) kommer för alltid att föredra regn och rusk. Sydney förändrade mig till att plötsligt acceptera sommaren och allt vad det innebär, men svaret på frågan "vinter eller sommar?" kommer alltid att förebli vinter. Nu vet ni det!

Jag och Emil startade maj med att heja på hans lillebror som spelade fotbollsmatch i Sandviken. Efteråt skulle Emil ha match, men jag hade huvudvärk och ingen att se med så jag valde att se på matchen hemma på tv'n istället. Medan jag tittade på det så pratade jag med Johanna i telefon och det var SÅ mysigt. De senaste två dagarna, igår och idag, har jag haft en riktig längtan efter mina kompisar. ÅH. Vill bara krama om varenda en. Sitta och prata i evigheter och dricka kaffe/vin/vad som. Vill bara ha dem nära nu på studs. Offentligt meddelande till alla er hjärtan som läser detta: ni vet om att ni alltid är välkomna hit va? Bra.

Jag nämnde ju jobbsituationen förra veckan, att jag gärna håller saker och ting för mig själv. Därför kan jag inte just nu skriva ut alla detaljer om mina dagar här, men jag kan säga er en sak och det är att det rör på sig. KUL. Men de senaste timmarna av den här dagen har jag faktiskt spenderat här i soffan medan Love Island Australia gått på tv'n i bakgrunden. Inte kollat så värst mycket alls utan har faktiskt letat efter presenter på nätet under tiden. Det är många födelsedagar som närmar sig och när jag ändå har tid att spana och planera kan jag likaväl göra det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229