Hej på er. Fyra dagar har gått sen sist och på dessa dagar har jag hunnit hem till Gotland, firat min födelsedag, flugit hem igen och jobbat. Ska försöka skriva om allt, men vi börjar med det snabba besöket på Gotland som behöver ett eget (långt!) inlägg.

Jag landade på Visby flygplats runt 11 på lördagen. När jag klev in i välkomsthallen stod min Terese där - med ballonger, såklart! Oavsett hur gammal jag blir så vet jag att T aldrig kommer sluta med dessa överrasknings-ballonger. Min stjärna.

Sen åkte vi raka vägen ut till Djupvik! På vägen ut pratade vi om allt och ingenting och det ostoppbara snacket fortsatte sedan under lunchen. Vi pratade mycket om jobb, om mina nya och om hennes nya tjänst på Clarion. Så obeskrivligt stolt över henne.

Vi delade på förrätt och efterrätt, men till varmrätt tog hon kyckling och jag tog lamm. Väldigt mätta och belåtna efteråt! Servicen var på topp och miljön ute i Djupvik är ju helt fantastisk så det är svårt att inte njuta av liveeeé. Sen tog vi kustvägen hem till mamma, pappa och lillebror. Mamsi hade gjort en tårta så vi fikade än en gång, jag öppnade presenter och sen såg vi på Emils match på tv'n. Här började jag tyvärr bli lite födelsedags-stressad.... Hela dagen hade varit lugn och sen var helt plötsligt tiden knapp till jag behövde vara inne i stan. Men det löste sig (och jag antar att det ingår på födelsedagar att vara lite stressad? mina iallafall).

Jag hann snabbt lämna mina grejer hos mommo och moffa där jag skulle sova och sen fem minuter senare skrev Johanna att de var utanför. Bilen var full med ballonger och jag och Cassandra fick sätta på oss varsitt birthday-diadem. Cassandra fyller år 8dagar efter mig, så det passade bra att vi firade båda oss två. Sen åkte vi hem till Johanna och tjejerna hade fixat SÅ fint utomhus men tyvärr var inte vädret på vår sida. Inte alls faktiskt. Regn"stormen" var HELT sjuk. Så vi fick gå in istället och där blandade Johanna varsin mojito(<333333) till oss.

Efter en stund satte vi oss i bilen igen och jag visste ännu noll om kvällens planer. Men jag märkte att vi rörde oss mot Cassandras lägenhet och när jag klev in där var det återigen sååå fint pyntat! Sen resten av kvällen var vi helt enkelt hemma hos Cassandra och bara hade det bra. Precis som jag önskat. Spelade spel, pratade om minnen och körde beer pong (haha). Jag fick dessutom helt otroligt fina presenter av de tre närvarande + Mathilda, världens bästa tjejer! TACK. När klockan var runt 02 så ställde vi oss själva frågan ifall vi ville ut på Gute vs hem och det blev det andra alternativet. Väldigt skönt faktiskt.

SUNday! FUNday! Jag ska vara ärlig och säga att jag inte var heeelt pigg när alarmet ringde på morgonen, men jag hade planerat in en frulle med min kära Josefine och hur seg jag än var så fanns det inget annat alternativ än att den planen skulle fullföljas. Halv tio sågs vi på Clarion där vi högg in i den ljuvliga frukostbuffén och sen satte vi oss ensamma i vinterträdgården. SAKNAR att bo nära henne, jobba med henne, prata om livet med henne. Vi satt där rätt länge ändå men vi hade fanimej kunnat sitta fem timmar till.

Sista, viktiga firandet blev såklart med familjen. Vi körde lite korvgrillning och sen fika efter det. Aldrig en tyst stund, kakor i mängder, hund-kaos och livliga diskussioner - som vanligt! Sen skjutsade mamma in mig till stan på kvällen och jag vinkade hejdå till Gotland och flög mot Arlanda.

Faffa hade plockat tulpaner från deras trädgård till mig <3

Emil var en ängel och hämtade mig vid när jag landat. Den 1h-långa bilturen hem bjöd på denna vy hela vägen. Magiiiii!!! Vi satt och pratade hela vägen samtidigt som Khalid's musik gick i bakgrunden.

Och det var den helgen. I sommar har jag mer lediga dagar hemma och jag har mer tid att ge den kärleken jag vill hinna ge till alla.

Gillar

Kommentarer

teresewerkelin
,
Du är så älskad, glöm ALDRIG det! <3nouw.com/teresewerkelin
IP: 82.99.3.229