Bästa helgen på väldigt länge (säger så efter varje). Ska försöka återberätta den rättvist och vi börjar då med fredag -> lördag.

Efter jobbet i fredags vandrade jag och Cassandra runt på stan och hann med en sväng nere vid Almedalen där alla studenter var.

Och sen hände något som jag inte har ens kunnat berätta för er här. Jag och Johanna överraskade Cassandra! Nämnde ju att hon skulle fylla år och därför bokade jag och Johanna in en hotellnatt åt henne, oss. En "staycation"! Hämtade henne på fredaskvällen då hon trodde att vi "bara" skulle till Krönet. Men sen fick hon ögonbindel på sig och klev istället in i ett rum med ballonger i taket och med massa småsaker vi vet att hon gillar.

Sen gick vi krönet en stund! Drack Sangria, pratade och fotade.

Bolaget och kaffedrinkar...

<3 Donners <3 Det här kan ju vara favoritstället att bara sitta på länge, dricka drink efter drink och bara umgås. Vi satt här rätt länge innan vi gick till hotellet och lämnade min kamera + beställde upp en rosé upp till rummet. Efter dans i sängen så bestämde vi oss för att gå ut på Gute också. Jag hade en j*ävligt rolig kväll och en sjukt kul dag nu i efterhand (även om det var stressigt). Wow, wow wow. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229