Godmorgon på julaftonsmorgonen! De senaste dagarna har jag mest umgåtts med nära och kära. Först och främst har jag överraskat både Emil och Terese som ingen av dem visste att jag skulle komma hem nu. Båda trodde att jag skulle knacka på dörren den 2a januari och inte den 19e december. Deras reaktioner var så fina och jag kände mig älskad och välkommen.

Min jetlag sitter ännu i, meeen det har blivit betydligt bättre. Första nätterna somnade jag tidigt och vaknade klockan 03 för att sen inte kunna somna om... Idag däremot vaknade jag 05 och satt även uppe hela kvällen igår för att spela Bingolotto. Wow! Jag tycker dessutom det är okej att vakna lite tidigare. Jag älskar känslan av att vara vaken när "resten av världen" sover. Tyst, mysigt och stillsamt.

Idag ska de vanliga jultraditionerna sättas igång. De som jag upplevt under hela min livstid. Först frukost här hemma med pappas syskon med familjer, sen lunch hemma hos fammo å faffa med samma gäng och efter Kalle Anka och tomte åker vi tillbaka hem hit där mammas syskon med familjer väntar.

Hoppas allt är bra med er och att julen åtminstone ger er lite värme. Ni alla förtjänar kärlek och allt vad det innebär.

♥♥♥

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229