Mums! Vaknade alltså upp i mamma och pappas säng och kände lukten av nybakat bröd. Den känslan <3 Drog mig kvar lite i sängen, tog sen på mig pappas för stora tröja och gick ner för trappan till nedervåningen.

Lisa sov ju tillsammans med mig så det var den stjärnan som hade fixat frukost. Tycker synd om de människorna som inte har en vän som är exakt som hon.

Sen gick jag bakom "svinhuset" för att kolla om det växte några smultron där- och de fanns massor! Så då gjorde jag min favoritgrej som barn: Smultron och mjölk med lite socker.

Runt lunch kom Emil också ut till oss. Jag tvingade mig själv ligga i solen i totalt 33 minuter (rekord) och sen ordnade vi (lisa) lite lunch.

14.00 var det match på tv'n ch passande nog hade solen börjat gå i moln så vi satte oss inne i soffan istället. Jag var inte så intresserad av den matchen så jag satte på 13rw. Mycket bättre. Vad som ligger i tallrikarna här över?

Rabarberpaj! Det här inlägget handlar plötsligt bara om vad jag ätit. Men det får ni stå ut med.

När matchen var slut (och jag hade sett ett avsnitt) så åkte vi vidare till Sanda för att plocka jordgubbar! Tyvärr kom vi nog lite försent så det fanns inte så många fina jordgubbar kvar att plocka. Men tre liter fick vi med oss iallafall!

...Som på kvällen serverades av Emils lillasyster Alva. Huuuur gullig är inte den här lilla menyn?

Men framförallt den här ungen.

Och det var min dag! Jordgubbar och smultron i mängder. Helt rätt val av mig och Lisa att fly ut till landet för ett dygn. Kommer definitivt åka tillbaka igen tidigt den här veckan. Hur underligt det än låter så har jag faktiskt känt mig en aning stressad under vissa stunder idag... - bara för att jag inte har en "måste-lista". Men det är nog bra för mig att andas lite. Jag gör inte alltid jättemycket, men stressar lätt upp mig över småsaker. Nu när jag på riktigt kan vara lugn måste jag låta mig själv vara det. Bra dag iallafall.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229