Igår morse när jag vaknade så började jag förbereda inför arbetspasset på radion. Jag börjar känna att jag kommer in i det hela nu, rutiner har börjat skapas och en personlig touch bildas sakta men säkert. Ibland är det tråkigt att jobba ensam, men då är det bra att det ofta finns vänner på plats som man kan bolla tankar med i paus.

När jag hade jobbat klart och publicerat allting på hemsidan hoppade jag på cykeln i regnet. Snabbt cyklade jag först till kontoret och sedan...

...För att heja på Emil. Förstår numera uttrycket ens "andra halva", då alla hans känslor känns som mina. När han presterar bra på planen blir han lycklig och då blir jag lycklig(ast).

På kvällen hade vi bjudit in Emils lillasyster att sova vid oss. För en 10åring är sova borta en stor grej och speciellt hos storebror. Så en obeskrivligt lycklig tjej somnade sedan i sängen tillsammans med mig och E.

På morgonen hade Alva namnsdag så då firade (-haha) vi med en go-frulle! Samtidigt som vi åt frukost så var Netflix igång på tv'n samt stod det tända ljus på bordet och regnet smattrade på rutan = riktig mysfeeling.

När några timmar av söndagen gått och eftermiddagen började närma sig var det dags att ställa in sig på match. Inte för mig då, utan för Emil och jag skulle ställa mig bakom kameran som vanligt. Men innan matchen hann jag med en snabb tur på stan med Lisa & Tess, och det enda som handlades idag från min sida var den viktiga varma chokladen.

Killarna vann matchen och då brukar kvällen vara räddad rent humörmässigt. Men jag är lite trött, ledsen och seg. Så antingen blir det tacos på ena sidan av stan, kött å potatis på en annan sida av stan eller pasta a lá LCP här hemma i soffan. /Lutar åt det sista...

Gillar

Kommentarer

fannyvinskar
,
Hoppas att du har haft en bra dag! nouw.com/fannyvinskar
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229