Åh så roligt jag hade det igår på jobbet!!! Det var mitt andra pass på Fur'vik och jag fick denna gång lite mer ansvar och därmed fler bollar i luften. Så tiden försvann sjukt snabbt och jag hade faktiskt riktigt bra energi hela dagen lång. En negativ aspekt med att det slutade med att jag har två jobb (istället för ett på heltid) är att jag tror det kommer bli som så att när jag tillexempel jobbat på Fur'vik vill jag bara jobba där - men när jag jobbat på Tradema' har jag bara lust att jobba där. Haha.

Tåget Gävle -> Arlanda var försenat så tack vare det hann jag hem och äta middag, byta om och packa det sista innan jag tog mig till tågcentralen. Det var kanske min mest oskönaste tågresa någonsin dock :-)) Ventilationen var sönder och när jag gick ett varv för att hitta en annan plats fanns det ingen. Så jag pinade mig igenom den timmen.

Och nu har jag vaknat upp i flickrummet. Jag hade egentligen tänkt komma upp i bra tid idag meeen har snoozat i en timme. Lite irriterande men jag antar att jag behövde det. Nu ska jag iallafall gå ner till undervåningen och ordna frukost innan jag sätter igång att träna på låtarna. Vid 11 ska vi ta oss mot kyrkan, jag ska sjunga med kantorn någon gång innan sen är det dags för begravning.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229