Bilturen hem igår, som vanligtvis tar 40 minuter, tog närmare 2h för jag vid olika tillfällen stannade och tittade på den magiska solnedgången. Seeeeeeeer ni vad vackert?

1a januari gjorde jag....- ingenting. Vaknade upp, åt min favoritfrulle, såg på serier, åt min favoritlunch, såg på serier, körde hem, fixade med saker och ting som jag alltid gör när en ny månad börjar (som att föra över bilder till datorn samt rensarensarensa). Mitt hem just nu är hemma hos mamma och pappa (!!??!?). Älskar ju dem, men det är fan en pers haha:(. Jag har inte bott hemma här sen jag var 16år... Så det känns väldigt underligt, men jag hoppas att det blir kortvarigt. Det finns ju positiva grejer med det också; jag sparar pengar och jag får umgås med la familia.

Tänkte sätta igång ett projekt idag. Allt för att skjuta upp den gamla vardagen med mina gamla jobb. Projektet var att fixa stugan (/huset) som står på vår gård. Det är elektricitet, kök och allting där ute men just nu är det mest en avlastningsplats för möbler som inte används i det stora huset. Men 30 minuter in i fixandet så konstaterade jag att ska jag bli andfådd av att lyfta en madrass.... så kanske jag ska vara schysst mot mig själv å förkylningen och lägga mig i soffan istället. Så här är jag nu. I soffan och hostar, med nässpray och halstabletterna bredvid och Blindspot på tv'n. Ska gå in på någon resesida och drömma mig bort till någon annanstans.

Gillar

Kommentarer

teresewerkelin
,
Åk med mig till huvudstaden i helgen... 😉 nouw.com/teresewerkelin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229