Var en sväng på ön i helgen och bilderna är så många så det får bli sitt egna lilla inlägg.

Utan att jag planerat det så åkte jag för första gången den nya båten!! Premiärturen från Nynäs-Visby. Coolt va? Haha. Råkade höra 2 personer där den ena sa till den andra: "Jaha, ska du göra något på Gotland eller ville du bara åka båt?". Nivån....

Gotland I LOVE U. Kom hem torsdag eftermiddag och då ville jag egentligen träffa familjen Dahlström men Hilda var sjuk så det passade inte denna gång. Så jag åkte istället raka vägen hem till mamma, pappa, lillebror i Hablingbo där vi grillade gott och spelade spel.

Fredagsmorgonen körde jag in till Visby med Albin (saknat honom) i lurarna, tog en kaffe vid mommo och moffa sen hämtade jag upp Johanna.

Vi åt på Creperiet och pratade om lajvet helt enkelt. Jag hoppas att jag skrivit det förut, men är så glad över att jag åkte utomlands med just henne. Vi är närmare än någonsin nu och uppskattar vår vänskap så mycket.

Sen gick vi en sväng på stan och hann också förbi Snäck. Njöt av vårvädret!

Mmmm ja detta är ju samma plats fast från en annan vinkel. Med Johanna? Ja det kan man ju tro då. MEN lämnade av henne och åkte sen hem till Tess och Kevin. När vi skulle lämna K på flyget så svängde vi förbi Snäck och jag fick njuta av utsikten och platsen för andra gången på en dag.

Jag och Tess stod på Coops parkering i kanske tjugo minuter och funderade på ifall vi skulle laga mat eller hämta mat. Och ni ser ju vad vi det slutliga valet blev! Hämtmat från Italienaren. 2 förrätter, 2 pizzor och en 1 flaska vin fick bli kvällens godheter att dela på. Till det såg vi Fifty Shades Freed och sen somnade vi relativt tidigt bredvid varandra i sängen.

När jag vaknade vid 07.30 dagen efter hade Tess redan varit ute på en promenad (hon är gaaalen). Men ängeln var villig att gå med mig en sväng till! Och det var den längsta promenaden jag tagit på 2 år tror jag. Som ni vet måste inte det betyda att den var jättelång, men jag var ändå stolt över mig själv. Sällskapet var garanterat anledningen till att jag orkade lite till.

Sen var det bara upp med foten i högläge medan Tess fixade iordning en frukost åt oss.

Till lunch blev det Creperiet. To be honest skulle jag aldrig säga nej om någon föreslog att äta där, även om jag åt där dagen innan haha.

Sicken baaaabe va?? På kvällen åt vi en låååång middag på Bolaget. Och middagen blev verkligen EXAKT så som vi önskade. Oskar serverade oss hela kvällen och han var guld! Han fick bestämma menyn och de tre rätterna vi fick samt drycken han serverade till varje rätt var magiska. När vi kände oss nöjda där så gick vi vidare till Surfers för en drink och började gå hemåt efter det. Med lite (mycket) alkohol i blodet och ett allmänt lyckorus i min kropp så vände jag tillbaka till Surfers. Tess ville gå hem, men utan att vi gjorde det komplicerat på något sätt så kramades vi hejdå och sa "vi ses imorgon". Och för att göra en lååååång kväll kort: det.var.as.kul.och.jag.gick.och.la.mig.när.tess.gick.upp. Haha.

En av anledningarna till att jag åkte hem var för att få spendera en riktigt underbar tjejhelg med min T. Men som ni hör så har jag ju hunnit med annat också! På söndagen bland annat så åkte jag iväg en stund för att hälsa på Villiam på Julia Hultgren tillsammans med Emil.

Och när jag vinkat av min älskade Tess (tack än en gång för helgen) så mötte jag upp...

En annan fantastisk kvinna, Cassandra. Vi körde runt lite och åkte förbi Fridhem en stund. Njuta, njuta, njuta av vänner, ön och solen verkar ha varit mitt oplanerade motto under helgen. Det var mysigt att träffa henne en stund trots att det inte blev så länge som jag hade önskat. På kvällen så åt jag middag hos Emils familj och sen somnade vi tidigt eftersom vi skulle upp tidigt.

Och det va den helgen! Nu är jag lycklig och fylld av kärlek. Det har varit både kul och lugnt, glatt och tråkigt (att lämna). Men nu är vi tillbaka i Gävle och tillbaka till verkligheten! ... Vilket innebär att leta jobb.

Gillar

Kommentarer

teresewerkelin
,
TACK för en helg jag kommer leva på länge!! <3 nouw.com/teresewerkelin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229