Heeej!! Sist jag visade livstecken här var ju igår på morgonen, när jag var en orolig själ på väg till min första dag i skolan. Första mötet med klasskompisarna och den första anblicken av vart jag kommer befinna mig de närmsta tre åren. Och det gick verkligen jättebra allting! I parken precis bredvid skolan mötte jag upp tjejen som jag tagit mod till att skicka meddelande till, Martina. Från att vi sa hej, till att vi sa hejdå så pratade vi verkligen non-stop. Med undantag för introduktion av rektor och ett upprop med klassen och lärare. Hon var/är så härlig! Allting kändes så mycket lättare när vi var två. Inte lika läskigt utan snarare spännande och kul. Nu händer det ingenting förrän måndag då första dagen med lektioner äger rum!

Emil var ledig från träning igår så när jag kommit hem efter att ha tagit en lång promenad genom parken så passade vi på att göra sån här roliga saker som att städa :D och storhandla :D . Haha. Nä, men det behövdes verkligen så det var bara att göra! Vi åkte även förbi Jysk och köpte äääntligen en helkroppsspegel som har saknats här i lägenheten. Nu slipper jag ställa mig på en pall för att se hur jag ser ut. Thumbs up.

ps: jag fotar verkligen bara på miljön/min omgivning? ingenting på människorna jag umgås med... ska bli bättre!

Idag då? Jag ska alldeles strax ta mig in till stan för att möta upp Thea då vi ska göra *trumvirvel* Lash Lift!!! Hej å hå. Det är en kompis, kompis som är "ny i branschen" så när jag och Thea hörde vad hon tog för pris kände vi att det var dags att testa! Enda gången jag gjort någon skönhetsfix med mig själv var när jag gjorde ögonfransböjning inför balen och jag är fortfarande traumatiserad av det haha. Får helt enkelt återkomma här sen med resultat och vad jag tyckte.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229