Tjatjatja. Idag åt jag först och främst en rejäl omelett på kaféet nära skolan med Filippa, sen gick jag i skolan och där vi pratade mycket om döden, sjukdomar och framtiden. Efteråt promenerade jag med Alice hem och sen har jag pluggat/fått saker och ting gjort här hemma och nu snart ska vi till 'Soda Factory'. Just ikväll är det musikbingo + Hot Dogs för 1dollar. Kan det bli bättre? Nope.

....Jag är medveten om att det här är ett supertrist inlägg så nu ska ni få lite fun facts:
1. Idag trodde jag att mitt bankkonto hade blivit hackat så jag var såååå nära på att spärra allt! Men det visade sig att det var jag som var dum och insåg efter ett tag (=snack om det i några timmar + samtal hem och med skolan hehe) att det var hyran som dragits några dagar sent. Puh. Den processen hade man ju inte orkat med.
2. En annan dumma-linnea-incident var att i torsdags testade jag att cykla hem från klubben. Olyckligtvis glömde jag att låsa cykeln när jag lämnade den så pengarna har dragits enda sen i torsdags. Endast 350kr... Men ändå. Det var den cykelturen det.
3. Avokado och sparris är mycket billigare här. Det gillar jag.
4. Man får böter här om man går mot röd gubbe. En kompis fick det nyligen... 800kr vaskade.
5. Mitt hår har blivit jättejätteljust. Måste färga snart.
6. Alice och Alice lämnar mig/oss om bara 2veckor :(:(:( -PS: inte "fun fact"
7. Vi har 1 ny upptäckt här och det är att bio kostar 50kr för studenter varje måndag!!! A to the mazing så att säga. Igår såg vi 'Bohemian Rhapsody' och den var bra. Nästan jättebra. Men jag var så sjukt trött så hade inte perfekt känsla och ljudet är så exxxtremt högt på bion här så varje gång Queen (googla om ni inte vet vad filmen handlar om) hade konsert var jag tvungen att hålla för öronen. Jag är känslig iförsi. Men 8/10 toasters får filmen i sin helhet.
8. Idag har jag suttit och skrivit massa mail till idrottsakademin eftersom det snart är idrottsgala. Spännande va!
9. "Vanligt" kaffe finns obviously inte här. Så hemma dricker jag snabbkaffe och på kafé dricker jag long black eller islatte.
10. Jag har bokat min flygbiljett hem.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229