Trött, tröttare, tröttast var jag på jobbet i fredags. Allt hände på samma dag. Jag mådde dåligt och hade jätteont i mitt ena öra. Det blev strömavbrott x2 på jobbet och vi var tvungna att stänga i två timmar = allting var lite smått kaos. Men när jag till slut, efter mycket krångel, kunde stänga butiken på kvällen var jag väldigt glad när jag mötte upp Tessan. "I made it"-känsla haha. Vi var hemma hos henne och Kevin hela kvällen, åt middag och spelade plump.

På lördagen hade jag öppningspasset på jobbet och det hade även Malin. Så vi passade på att ha en frukostdejt innan! På samma gata som jobbet ligger Hotell villa borgen som börjat med en liten frukostpåse med aaaallt gott man vill ha. Vi hämtade därifrån och satte oss på jobbet och mumsade.

Det var minst lika skönt att lämna jobbet i lördags som i fredags, men igår var det extrakul för det var kalasdags!!! Grattis till 18åringen och grattis till 20åringen! Vi var hemma hos Clara och firade både henne och hennes lillebror Carl.

Lite spontant sådär så bestämde iallafall vi, ""ungdomsgänget"", att vi ville ner till Strandfestivalen. Ett bra beslut för det var faktiskt otroligt trevligt! Vi hann se en kort stund av Hov1 men precis innan Kaliffa skulle börja sitt uppträdande bestämde jag mig för att smita hem.

Idag jobbade jag och var återigen så seg. Sådär tröttis som jag varit enda sen i torsdags och med en äcklig smärta i örat - det visade sig slutligen vara öroninflammation iallafall. Fick en tid på vårdcentralen efter att jag hade jobbat klart så nu är det bara att käka penicillin i några dagar. Inte hela världen men skönt att få reda på vad det faktiskt var med mig. Ikväll har vi, jag och e, varit hemma hos hans familj och käkat middag samt sett på vm-finalen. Klockan är 22.39 och vi har (efter tjat från Emil) satt på en serie, men inte så chockerande så somnade han direkt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229