(pppssst där uppe satt vi)

Overkligt va? Jag håller med. Jajo en sån där klassisk skyskrapa-vy har ni kanske sett förut. Men har ni suttit på en restaurang 300 meter upp i luften, i en snurrande restaurang, med nyfunna bästa vänner och med staden man förälskat sig i nedanför? Det var min kväll igår. Vi ville göra något extra speciellt Alice och Alice sista kväll. Så vi bokade bord på Sydney Eye Tower Buffé! Det finns en "fine dining" restaurang också... Men vi trivdes bättre med en buffé som innehöll allaaaa olika maträtter och en lite mer lättsam miljö. Vi satt där i timmar. Flera timmar efter att vår bokade tid egentligen hade gått ut. Pratade om allt vi fått uppleva tillsammans, om vilken liten familj vi blivit och hur smärtsamt vårt samboskap varit. Tänka sig att man fungerar så bra med personer man aldrig tidigare stött på förut? Sen hyllade vi varandra till skyarna genom att berätta vad vi älskar mest med varandra.

1. Bilden vi kämpade med 2. Behind the scenes hehehe
Jag och Moa kom på idén att vi ville köpa en julklapp till a&a. Vi gick till en smyckebutik och köpte samma armband till alla 4... tonåringar som vi är. Glada blev de iallafall!

Sen var det dags för dem att ge sig iväg på sin nästa resa. Så nu sitter jag här på balkongen och det känns lite tomt i lägenheten utan Göteborg...:( Men jag vet om att vi kommer att ses så fort jag och de är hemma i Sverige.

Alice och Alice, ily.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229