Idag är det exakt en vecka sedan jag, vi kom hem från Kreta. Hade jag haft en professionell blogg eller övertänkt vad jag delar med mig av här - så hade jag nog aldrig laddat upp detta inlägg överhuvudtaget. En semester på Kreta med dagar som såg i princip exakt likadana ut är kanske inte jättekul material . Men för min egen skull så laddar jag upp en liten samling av bilder här.

Hotellet vi bodde på var oförklarligt vackert och vart jag än promenerade fanns det något fint att fotografera. Slutade aldrig bli förbluffad av den där utsikten. En annan tid i livet vill jag åka iväg till ett ställe liknande detta och ta det lugnt under en längre tid. Inte förflytta mig mellan massa olika destinationer, utan skapa ett litet hem någon annanstans.

Jag var ju där tillsammans med min pojkvän och hans familj. Jag står dem alla väldigt nära och hans två småsyskon är som om de vore mina syskon också.

Precis nedanför vår "family suite" låg stranden. Hade jag fått välja hade jag badat i havet hela tiden då det alltid ger mig en speciell, fridfull känsla. Men pga saltvattnet föredrog de andra hellre att bada i vår pool.

Och precis ovanför oss låg vår favoritrestaurang på hotellet. Där åt vi de flesta kvällarna på resan och hann faktiskt testa igenom mycket på menyn innan vi hittade den bästabästa rätten som var en halloumiburgare.

Frukosten va som en frukost ska vara. Får man skriva så? Bortskämt kanske. Men det fanns gott bröd, god juice, massvis med olika pålägg, färsk frukt osvosvosv. Sen att jag inte är så kräsen heller är väl värt att tillägga.

Lunchen såg för det mesta ut såhär. En paus i solandet/badandet/läsandet/lekandet för en enkel liten måltid. Ooooch nu ska jag sluta prata om maten (haha).

Kvällsdopp.

Kvällspromenader.

En dag under resan så började Emils mamma, Ulrika, gråta till en bok. Direkt visste jag att det var en bok för mig, som gillar sån där djupa, berörande och klyschiga böcker. Jag hade turen att hon hann läsa ut den på resan (och jag med). Det var en viktig bok och mina anteckningar är fulla av sidnummer värda att minnas och läsa en gång till. Alla bör läsa Björnstad.

Det var min och min Emils andra utlandsresa ihop. Jag kommer för alltid att älska vår relation, hur vi kan vara så omåttligt kära i varandra men också vara varandras bästisar. Hela han som person är trygghet och godhet. Stolt över att han är min. "All I want is to fly with you" skrev jag som citat på instagram (från The greatest showman) och det är det tankarna på resan alltid kom tillbaka till: Allt jag vill är att få leva livet med honom och vara med honom vart livet än tar en.

...En fin resa på många sätt och ett ställe jag gärna vill åka tillbaka till. Fun fact är att Mathildas familj har bokat en resa dit nästa sommar, samma rum, samma hotell och samma vecka: bara för att hennes mamma och pappa tyckte att det såg så fint ut på mina bilder. Gulliga! Nu ska jag iallafall gå tillbaka till vardagen här på ön. Men som sagt; i en annan tid hittar ni mig på ett sånt här ställe - igen.

Gillar

Kommentarer

majabark
,
Det här gjorde mig glad. Så fint

nouw.com/majabark
lcp
,
Puss. Fina Maja <3! nouw.com/lcp
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229