Nu har aktiviteten här inte varit den bästa här men jag är tillbaka för att berätta att saker å ting börjat ordna upp sig!! Nu är det söndag morgon och vi (jag, Alice och Alice) håller på och stänger igen våra resväskor för att sen ta en uber till vår nya lägenhet som vi ska hyra!!! Aaaah. Efter x-antal lägenhetsvisningar har vi äntligen hittat en som känns bra. En som ligger på ett bra ställe i stan, är möblerad och har ett rimligt pris i veckan. Det var väl en härlig nyhet att få flika in här? Mitt hjärta känns tusen gånger lättare.

Vem är då detta? Joooo mina roomies för drygt 3 månader framåt! Alice och Alice till vänster har åkt hit tillsammans, är ett år yngre än mig och är från Göteborg. Moa till höger har åkt hit ensam som mig, är ett år äldre än mig och är från Skåne. De 2 bilderna ni ser här över är från i fredags då vi hade Welcome Party med EF och det var så himla, himla kul.

En byggnad vi går/gick förbi varje dag vår väg till skolan. Kanske en av få saker jag kommer sakna hehe.

Igår gick vi och handlade frukost/brunch och sen hängde vi i parken några timmar. På kvällen skulle vi egentligen till Bondi på en fest men vi valde att äta på en restaurang här i området och bara ta det lugnt "hemma" i studenthemmet...

...Vilket var tur! Kanske ödet till och med. För under kvällen fick vi bekräftat att vi skulle få hyra den här lägenheten då. Så vi tog en promenad dit, fick nycklarna och pratade om allt det praktiska med de förra hyresgästerna. Sen satte vi oss nere vid Darling Harbour och blickade ut över det som är vår nya, utsiktsplats. ÅH.

Ser fram emot vad det här äventyret har att erbjuda från och med nu.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229