Godkväll. Jag är på väg till ön igen så strax lämnar båten Nynäshamn. Det ska bli skönt att komma hem, samtidigt som jag uppskattar/t det här dygnet så extremt mycket. Det var verkligen såsåså värdefullt att få njuta på den "höga" nivån som vi faktiskt gjorde. Igår på badintroduktionen så förklarade en kvinna att det är viktigt att hitta just lugnet och sinnesron, vilket jag verkligen skulle säga att jag gjorde. Tyvärr kommer man nog snabbt tillbaka till vardagen och ens vanliga stress när man kliver ut ur den här bubblan… Men det var fint att få gå in i sig själv för iallafall en stund. Eller, tillsammans med min Filippa då. Det finns ingen jag kan ha så djupa prat med, så länge och så mycket som med henne. Världsklass är hon. Juste... Idag fuskade jag förresten. Tog med mig min telefonen in på spat imorse trots att det var mobilförbud (busigt va???). På ett sätt ångrar jag mig lite för jag blev automatiskt mer frånvarande från nuet... Så tips om ni ska dit någon gång (det ska ni!): lyssna på dem och ta inte med telefonen in. Låt den vara. Jag spontant att jag kunde kunde trotsa lite den första timmen i spat idag eftersom jag upplevt allt i flera timmar igår, men då var den värdefulla timmen pofffff borta. Jaja. Efter vi checkade ut klockan 12 så åkte vi runt en stund i Saltsjöbaden och sen åt vi lunch på Broms Karlaplan!

Om 5 minuter börjar båten åka så det är dags för mig att stänga ner datorn och ta fram målarboken som jag köpte tidigare idag. Mysigt. Vi hörs imorgon! (Pssst... Ni får en liten kommentar under bilderna också).

Alltså OH MY GOD vad middagen igår var god. Åt dumplings till förrätt, hjortinnanlår till varmrätt och karamelliserad glass med chokladmousse till efterrätt. Det är så synd på ett sätt för det känns som att jag alltid hypear alla restauranger här.... Så ni litar säkert inte ens på mig.... Men det SMÄLTER i min mun när jag tänker tillbaka på allt det goda vi åt igår.

Frulle! I Yukatan såklart.

Smygfota, smygfota, smygfota.........

Basta med harmonisk utsikt.

Vår ""favoritrutin"" var att kallbada i isbadet antingen ute eller inne, och sen springa in i bastun eller kasta oss ner i kolsyrebadet.

Tack för oss! We'll be back.

Min outfit senaste dygnet. Rockade.

Och så lite köttbullar som avslutning på den här sköna vistelsen. Såklart. Fick dessutom möjligheten att kändisspana lite då det var ett event på restaurangen. Största tönten hehe.

Puss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229