Hej hej, hallå hallå. Äntligen har jag hunnit landa lite i livet igen. Jag vet inte hur min kropp hade reagerat om jag inte var ledig just idag... Men vi hoppar för tillfället över mitt måendet och spolar tillbaka till i lördags. >>När jag slutat jobba kom jag hem till en heeeelt full lägenhet! Det hade varit kalas för Emil och vi hade under veckan bakat och ordnat fika inför det. Jag hann ju tyvärr inte avnjuta allt det goa, men alla verkade iallafall vara nöjda! Emil visade upp sina presenter han fått och även jag fick ett par stycken<3 Den här fina linneduken häröver fick jag och Emil av hans föräldrar, sen fick jag handdukar från Lexington - stora och små. Tacksam!

Efter en liten stund åkte alla tillbaka till hotellet och sen möttes vi upp igen vid restaurangen vi skulle äta middag på. Jag och Emil har varit på denna en gång innan och var då jättenöjda, men tyvärr var inte det här besöket lika klockrent... Däremot hamnade vi vid ett stort runt bord och det är alltid lika trevligt.

Sen åkte Emils småsyskon, Viktor och Alva, med oss hem och sov hos oss. Viktor sov på madrass i vardagsrummet och Alva sov mellan mig och Emil i sängen. Lagom trångt, men mysigt. På söndagen vaknade vi upp och åkte sen till hotellet som alla andra bodde på, åt frukost och när jag ätit mig mätt åkte jag mot jobbet - igen.

Jobbade 12-17 i butiken och efter det körde jag direkt till Sandviken, hittade hela stora gänget i publiken och satte mig ner för att heja på Emil och hans lag. Det blev en vinst vilket såklart var extra kul nu när E hade sån hela familjen som hejarklack på läktaren! Efter matchen kramade vi hejdå till mormor och morfar som åkte tillbaka hem till Dalarna och sen åkte vi nästan direkt mot restaurangen för kvällen: "Helt Enkelt".

Restaurangbesöket var helt ok! Återigen så var det sällskapet som var det absolut bästa (kräsen much?). Men nu har vi testat ännu en restaurang här i Gävle och det är förstås alltid lika spännande. Runt 22 var jag och ligan ni ser på bilden hemma i lägenheten igen. Då satte vi på Robinsonfinalen och sen sa vi godnatt.

Måndagen kom och det var dags för hotellfrukost igen. Lyx-liv va?! De åkte hem måndag eftermiddag så frukosten var sista tillfället jag fick vara med för denna gång. Visst har det varit tråkigt att jag jobbat hela helgen och varit borta många timmar, men det har ändå varit fina stunder när jag väl kunnat vara delaktig!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229