Har egentligen ingen bild som symboliserar min fredag bra... Jobbade hela dagen och hade en tacokväll med Emil efteråt. Hade jääÄÄtteont i foten och var hur trött som helst, så jag somnade tidigt.

Lördagskvällen däremot! Den kan ha varit den bästa på hela den här sommaren. Har inte haft möjligheten att träffa min släkt eller familj så mycket eftersom det mest lagts tid på jobb och annat. Men i lördags lyckades jag träffa allihopa på en och samma gång. Det blev en spontan middag med helahela ligan; Grillat (obs: vi grillade i den tomma ladugården. inte olagliga), saffranspannkaka, diskussioner och sällskapsspel.

Sunday funday! Jag och e åkte in till stan igen på förmiddagen och så fort jag kom in tog jag en lååång dusch och mötte sen upp Tess för en lunchdejt på Vinäger. Suktat efter deras mat länge nu och de friterade räkorna ni ser där uppe var m.a.g.i.s.k.a. Servitrisen sa: "Hade kunnat äta dem varje dag i ett helt år" och jag instämmer. Regnet öste ner på taket samt utanför dörrarna och mitt i allt blev det också strömavbrott = en händelserik lunch. Men ack så trevlig! Som jag älskar min Tess.

Sen var det dags för första fotbollsmatchen för höstsäsongen. Det blev en (orättvis) förlust med ett straffmål för bortalaget. På kvällen åt vi (jag och e) middag hemma hos hans farmor och farfar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229