Hejdå och hej!

Halloj. Sent igårkväll körde jag hem till Hablingbo med Alex och Sigge som sällskap. Stannade faktiskt några gånger på vägen ut för att 1. stjärnhimmelen var så fin och 1. för att jag kom på nya nyårslöften. Min lista är faktiskt väldigt lång i år... Vissa enklare mål och andra som ger mig en större utmaning. ÄLSKAR nystarter.

2019 har varit ett riktigt "mellanår" för mig. I början av året var jag arbetslös och bodde hemma hos mamma och pappa. Mådde bra, men var uttråkad. Körde in ofta till stan för att hälsa på kompisarna och en av alla turer voltade jag av vägen. Jag hade änglavakt och klarade mig med bara några skrapmärken. Men bilen var förstörd. Bokade en spontan resa till Dominikanska med Johanna. En lugn och skön resa som jag är tacksam för idag då jag är närmre Johanna nu än vad jag någonsin varit tidigare. Min älskling. När jag kom hem därifrån köpte jag en bil tillsammans med min kärlek. Packade sedan ihop mitt liv och flyttade till Gävle tillsammans med Emil. Ett beslut som jag stundtals grubblat över ifall det var det rätta valet - men som jag egentligen aldrig har ångrat. Första månaden i den nya staden sökte jag jobb dag in och dag ut och det fick mig att ifrågasätta mig själv och den personen jag är. Duger jag inte? Idag vet jag att det inte handlade om mig, utan snarare arbetsmarknaden. Till slut släppte det iallafall och jobberbjudanden rullade in. Jag fick jobb på en möbelbutik och på nöjesparken Furuvik. Levde mitt bästa liv i somras, skaffade nya vänner och trivdes mer och mer i Gävle fastän saknaden av Gotland alltid fanns där. Spenderade färre veckor på min ö än vad jag någonsin gjort förut - vilket fick mig att se på mitt hem med en ännu mer kärleksfull blick. Som tur var finns Gotland alltid kvar och en dag i framtiden kommer jag bor jag där igen. På sensommaren fick jag reda på att jag kommit in på det programmet jag önskade. Hade då precis fått ett heltidsjobb på if skadeförs'kringar och stod inför ännu ett val: Börja nu och få plugget gjort? Eller fortsätta jobba och tjäna pengar? Som ni vet blev det alternativ 1. Ett val som jag än idag är nöjd över och som hittills känts väldigt bra. Nu under hösten och vintern har jag försökt landa i alla nya intryck som skolvärlden har bjudit på. Jag har varit sjuk och besökt Gävles sjukhus fler gånger än kompisar som bott i staden hela livet. Jag har varit i Köpenhamn en helg med alla mina bästisar. Och sist men inte minst har jag haft den bästa julledigheten
någonsin. Ett mellanår som sagt. Mycket fint har hänt som jag kommer att ta med mig länge, men som skriver har jag också stött på mycket tråkigt. Men det är väl så livet ser ut. Det tråkiga raderar och glömmer jag bort. Det absolut viktigaste jag tar med mig in i det nya året är att kärleken mellan mig och Emil fortfarande är lika stark, om inte ännu starkare. Hejdå 2019 och hej 2020!


... Min tanke var inte ens att summera 2019 i det här inlägget. Eller i något annat inlägg alls. Men jag skulle precis öppna upp kurslitteraturen och som vanligt är allt annat roligare och viktigare när måsten finns. Jaja.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229