Har helt glömt bort (/inte hunnit med) att skriva om de senaste dagarna. I torsdags åt jag middag på Italienaren med Malin och Josefine. Jag har fått mycket av jobbet på Julia Hultgren; erfarenhet, en push för självförtroendet, ett sommarjobb i 6år... men det bästa den arbetsplatsen har gett mig är M & J = 2 vänner för livet.

Hade sen tidigare bestämt med min moster att jag skulle åka upp och se när Gute mötte Täby, eftersom hon med familj bor där. Först var min tanke att åka upp på lördagsmorgonen men bestämde mig spontant att åka upp på eftermiddagen på fredan' istället. Det var skönt att vara på plats! Så på lördagen spenderade jag och moster en förmiddag/lunch i Täby Centrum innan vi behövde hem och röra oss mot matchen. Efter att Gute vunnit med 1-4 kramade jag om kusinerna och åkte sen med laget till båten. Om jag ska vara ärlig är inte kvällens fortsättning är inte så mycket att skriva om. Det var kaos från att jag mötte upp brudarna på bilden över - till att jag låg i min säng vid 04. Men det var nog kul..........

Söndag var jag bakis och blev sen sjuk på köpet. Så måndag&tisdag låg jag fullständigt död i soffan och tyckte väldigt synd om mig själv. Men nu (onsdag) känns kropp å själ bättre! Jisses vad det ska hittas på saker och ting ibland. Nu finns det ju däremot en anledning till det dock = det är många hejdå-kramar som ska kramas innan resan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229