Hej från vinterlandet

Hej!!!! Fredag redan. Hur gick det till? Det har varit ett par lugna dagar sen i måndags. Huvudvärken har kommit och gått men i övrigt har jag mått bra. I onsdagskväll var jag ute en sväng med några kurs/klasskamrater. Det är härligt att få umgås och samtala utanför skolans lokaler, för en gång skull. Och igår var Mathilda här för första gången! MYS. Vi åt saffranskladdkaka och pratade, pratade, pratade. Hon kommer faktiskt hit ikväll också och stillar sällskapssjuka jag. Emil är på Gotland över helgen och så fort han bestämde sig för att "lämna" mig och Gävle i tre dagar så gick hjärnan på högvarv. Nu då? Vad ska jag göra? Ska jag till Uppsala, Stockholm, Göteborg? Hur är man ensam? Haha. Mathilda hjälper mig med ett dygn men de andra två får jag väl bara njuta av mitt egna sällskap. Det går ju det också. (Ps: öppen invite dock om någon vän vill komma hit och sova lördag eller söndag ha-ha).

Trots ett par roliga stunder sen vi senast hördes vid så finns det inte något vettigare i kamerarullen än massa bilder på snön. Äntligen är den här igen och jag håller alla mina tummar och tår för att det förblir vitt på marken ett tag nu. Ska det vara grått och eländigt väder så kan det faktiskt få komma lite ljus från snön iallafall. Så det så.

Jaja. Tänkte bara kika in och säga hej! Ska strax hämta M och då åker vi nog direkt till affären för att handla de sista ingredienserna som behövs till en tacosmiddag samt det allra viktigaste: en påse lösgodis. Hoppas ni får en fin fredagskväll!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229