Guess who's back, back again? Ärligt talat har jag skrivit några inlägg, men valt att inte publicera dem då jag tyckt att innehållet bara blivit luddigt. Tillexempel så avslutade jag det senaste med: "jag lovar att förklara bättre när jag själv förstår". Och då slog det mig - varför ens uppdatera då?? Så hej. Jag är hemma från fina, fina Dominikanska igen. Det var så ljuvligt att jag knappt finner ord:( När vi väl var där var man lite dumt bortskämd ibland och blev frustrerad på den lugna vardagen. Men nu saknar jag det och jag vet inte ens om jag lyckats spräcka den där härliga, underbara lyckobubblan som jag var i de 2 veckorna. Jag kom hem i fredags och hade en suuuupermysig kväll med mamma, pappa och lillebror. På lördagen såg jag hockey samt packade i princip hela dagen! Närmare kvällen åkte jag in till Visby och umgicks med min Cassandra. Trots bakfyllan igår(söndag) kan jag nog medge att det var en väldigt bra kväll. Vi gick ut senare och det var kul att träffa folk men framförallt var det trevligt att få sitta och dricka vin och prata om livet med C. Varje gång vi har sån där goa kvällar funderar vi på varför vi inte har en podcast - för det är då sjukt vad vi kan prata och vilka ämnen vi kan diskutera.

Igår fortsatte jag att packa, packa, packa sen åt vi en "hejdå-middag" på kvällen med både min och Emils familj. Jag har verkligen inte förstått att jag lämnat ön nu, så som tur var blev det inte så sentimentalt den här gången. Just nu känns det bara som att jag är iväg tillfälligt, men det är väl när vi landat på riktigt som jag kommer begripa det hela. För just nu bor jag och E i en tillfällig lägenhet i Sandviken, men ska flytta till en hyresrätt (i Gävle) om 10 dagar. Det är en möblerad tvåa som vi ska flytta till och det känns faktiskt bra alltihop! Vi tycker det känns skönt att inte behöva börja om from scratch när det inte är en lägenhet som är vår. Jag kommer helt klart att flytta/gömma några möbler och inreda med vår stil, men de "stora" grejerna behövs inte införskaffas. Iallafall inte just nu.

...Och det är väl det. Hej å hå. De närmsta dagarna är mitt största fokus på att söka jobb. Emils lag har erbjudit sig att hjälpa till, men jag känner att jag vill sköta den biten självständigt. Förhoppningsvis kan jag uppdatera er lite bättre nu när jag till en början inte kommer att ha så mycket att göra på dagarna. Puss på er

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229